Přejít na obsah

Media command amundsen


Doporučené příspěvky

Chci se zeptat, dá se nějak aktivovat média command? Prodejce mi tvrdil že ho tam mám, a když to spustím tak když sem rychlí vidím vše i obsah a za par sekund napíše, viz obr. Řešil sem to se škodou hotline protože mě na ní odkázal origo servis kde sem byl, a tam to předali dál a odpověď přišla, že to nemám a nejde dodělat ??‍♂️
Popravdě nerozumím proč když to tam mám a chce to jen aktivaci. Tak je to asi otázka tady na odborníky co dělají úpravy, zdali by to dokázali aktivovat. Díky

Editováno: , autor: sumachr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
před 52 minutami, bojler napsal:

 

Smyslem fora je sdileni informaci. Tvuj prispevek ostatnim rekne maximalne tak, zes to resil s Ferdou. Aktivoval ti teda Media Command, ktery tam z vyroby nebyl a nebo ti jen opravil nejakou chybu?

Co si přečíst první příspěvek ? Je to tam přesně tak jak to bylo a odpověď na tvůj dotaz. A co se týče Ferdy, nevím co a jak udělal. Prostě Řekl “zkus to”.

Takže pokud máš stejný problém, co ti bráni napsat Ferdovi? Od 19. Června na ten můj dotaz nikdo neodpověděl, ani se nepřidal, že řeší stejný problém. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...