Přejít na obsah

Problém při přehrávání Flask disku


Doporučené příspěvky

Zdravím, nenašla jsem forum pro Kamiq, tak píšu sem. Mám problém s přehráváním flash disku. Po přehrání písničky (již mám nějaké "problémové" písničky vysledovaný) se mi to zastaví a nejde s tím nic dělat. Nepomůže ani když flashku vytáhnu a dám zpět do USB (to se mi třeba hodinu načítá). Jediné co pomůže je zastavit, počkat nějakou dobu (to ještě vychytaný nemám jakej čas to trvá...jistota je přijet domů z práce a ráno zas odjet :-D - to mi začne hrát, to vím). Tak nevím, jestli je problém ve flashce nebo v autě. Nemá někdo podobný problém?? Díky za případné rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@petula10 povodny soft v aute sposoboval zamrzanie radia. nasledne vysli aktualizacie a zamrzanie radia odstranili. zial, zacalo zamrzat prehravanie z usb za urcitych okolnosti. bud podrzis vypnutie dlhsie ako 10s, alebo restartnes auto. novsi soft este nie je, co by toto riesil. reklamoval som to sice pol roka dozadu toto zamrzanie, ale co som naposledy dostal info, stale je ten isty soft. mozes im akurat podat reklamaciu s opisom problemu, nech maju spatnu vazbu, lebo ak o tom vediet nebudu, riesit to nezacnu. 

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejný problém (Scala + Amundsen) jsem reklamoval, ale aktuální SW to nevyřešil. Nový by měl být 30. týden. Přehrávání se zastaví, na žádný ovládací prvek to nereaguje. Flash disk nevytahuju, chvíli počkám a systém se restartuje. Když ne, tak podržením vypínacího tlačítka 10 sekund to restartuju sám. Dřív se mi to stávalo cca 1x za 14 dnů, ale teď i několikrát za den. Zkusím používat jiné flash disky, jestli se to bude chovat stejně. Vzhledem k náhodnému výskytu to bude zkoušení na delší dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny zatím zkoušené jsou FAT32. Dosud jsem pravidelně (přes půl roku) používal flash disk s USB-C. Zdá se mi, že hřeje víc než jiné flash disky (i při připojení k počítači) ale může to být tím, že má kovové pouzdro. Zastavování a zamrznutí infotainmentu se začalo více projevovat v posledních dnech, kdy je více teplo, tak mě napadlo, jestli to není tím. Může to být jen náhoda.

Teď zkouším nový s klasickým USB přes redukční kabel, také s kovovým pouzdrem a u PC se zahřívá podobně, tak se uvidí.

Oba jsou 64GB, zaplněné něco přes polovinu, a na obou je totožný obsah (mp3, flac, ape). Průběžně jsem požíval i jiné disky, ale jen krátce na vyzkoušení, všechny FAT32.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty flash disky jste formátoval nějakým externím programem nebo ve Windows? Obecně se disky větší jak 32GB formátují NTFS popř. exFAT, pouze pokud je potřeba (konzole apod) tak se formátují na FAT. Záleží taky jaký je to flash disk, jestli nějaký značkový nebo "něco levnějšího", může mít třeba větší odběr. Neříkám, že to musí být příčina i výrobce má chyby v systému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To s tou velikostí souboru je sice pravda, nicméně hraje v tom roli i hustota zápisu. Já bych ty disky prostě zformátoval a OS Windows stejně větší disky jak 32 GB formátuje na NTFS a exFAT, FAT32 už nenabídne. Vždycky i po koupi disky formátuju. S Kingstony moc dobré zkušenosti nemám, ale je to kus od kusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

ahoj vsetci, uz aj mne zacal zamrzat Amundsen a tiez som si myslel, ze skrz flashku... tu som vytiahol, len radio pocuval, alebo nic a aj tak kazdych zhruba desat minut sa restartuje... ked isla muzika z akehokolvek zdroja, tak ta stichla a o par sekund sa infotainment restartoval... aj to ma napadlo, ci to nie je skrz to, ze som si len Care Connect - Remote Access teraz predplatil a na Infotainment Online som sa vyserinkal... zeby na dialku to oni tak nastavili, aby to blbo, zeby som musel ist do servisu, alebo si predplatil aj tu sluzbu... to je len moja konspiracia :D alebo aj skrz to teplo, co tu bolo spomenute... alebo aj tym by to mohlo byt, ze mam ten premiovy sound system, vacsinou to ide v druhej polovici hlasitosti a uz akumulator je KO, zeby to so stavou nestihalo, ale po dvoch rokoch zeby zakapal? aj ta pravidelnost restartovania je zvlastna... po restarte zacne hrat muzika od toho isiteho miesta a zhruba v tom istom mieste to zamrzne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Vlado, slová čo tu píšeš sú moje slová, ktoré som si dával s pred doch týždňov, ako som sa vravcal z Chorvátska.

Presne to robilo.

Poviem ti čo máš presne spraviť. Zober sa do škody povec im čo ti to robí a pre istotu si to nahraj na video. Ja keď som prišiel tak ani nechcel vidieť video okamžite bral auto na reklamáciu na prepálenie software od výrobcu. Pýtal sa ma, ako mi to mohlo dva roky vydržať :D je to problém MIB3 infotajmentu a stále nie je vraj finálna verzia. Zo začitku menili dokonca celý infotajment potom už len prepalujú. Počítaj, že ti to budú robiť 3 hodiny. Vysvetlovali mi ten proces prečo to toľko trvalo, no nie je to dôležité, aby som to rozpisoval  ozaj to toľko trvá ale potom to ide perfektne. Vymaže ti tvoj profil inak nič.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je ten čo som mal aj ja predtýmto . Je to ten problémový. Ale ako som písal nepomôžete ti ho aktualizovať cez auto a ich SIM čo je v aute. Musí sa to cez skoda servis.

Je to reklamácia a uznajú to nebudeš nič platiť .

Editováno: , autor: Mikoho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám tiež dvojročné auto a aj mne to začalo až teraz a čudovali sa aj tam . Ber to tak, že sme mali šťastie, že to toľko vydržalo. Nech savvšetko podarí dobre a nech to preflešujú čo. najskôr lebo na tom sa nedá jazdiť .)

Editováno: , autor: Mikoho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes som este skusal nejake veci a prisiel som na to, ze ked je vypnuta klima, tak mi to ani raz neurobilo... ked som z domu v ZH odchadzal smer Stiavnicke Bane, zapol hned klimu a ako som isiel po Priemyselnej ulici, tak mi to urobilo a bol som akuratne vedla predajne/servisu skodoviek IMPA... tak 7- 10 minut cesty od domu... a som sa normalne chcel otocit a hned ist tam, ale reku ze este odskusam s vypnutou klimou ist, bolo len 24,5°C a ono sa to ani raz celou cestou nerestartovalo, ani tam, ani naspat a na tom useku mi to 5 - 6 krat pred tym urobilo... ale bez klimy ist v horucavach je blbost... zeby klima robila nejaky vacsi odper stavy z baterky a preto to blblo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne ide aj o zvysok, nie len o infotainment... spiatocka sa zle zaraduje, lebo nema synchron na spiatocke, musis ist cez spojku, ale Ty to nepoznas, lebo mas DSGcko... tie svetlomety LEDkove sa tiez pri vsetkych autach rosia... poloha operadla soferovho sedadla nedrzi polohu, postupne sa sklapa dozadu... aj tie jazdne vlastnosti sa mi zdaju cudne, take neiste... aj pri brzdeni ako keby sa nevedelo rozhodnu, ze do ktorej strany to zacne tahat... vrzga to, skripe to, bucha to... inac co som sedel vo viacerych autach, tak ten interier je zo vsetkych najlepsi, to ma jedine plus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes nechapem tomu... na tej ceste, co sa mi to len smerom tam, alebo cestou spat zvyklo zo 5 - 6x restartovat, tak dnes celou cestou ani raz... aj klimu som mal pustenu... normalne zahadne auto... len prvykrat za dva roky sa mi stalo, ze auto zacalo same brzdit, teda len tak tuklo na pol sekundy do brzdy, na dispelceku vystraha to cervene auto a dookola neho tie cervene "wifi signaly", asi snimace a z nicoho nic... asi list zo stromu nejako zvlastne padal a mu to vadilo, inac neviem co... Fronst Assist ma chcel pred niecim varovat 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...