Přejít na obsah

Technická data ŠKODA Superb FL


PTiCA

Doporučené příspěvky

superb.thumb.jpg.a85b3fd21e06ece13b817db828c20f7e.jpg

Model SUPERB je vlajkovou lodí značky ŠKODA, proto vás zahrne luxusem, jako žádný jiný vůz. Udělejte si pohodlí ve velkoryse prostorném interiéru s jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě, vychutnejte si uklidňující ticho, do kterého se po zavření dveří ponoříte, užijte si pohodlnou jízdu s podporou všech dostupných jízdních asistentů a umocněte ji komfortními prvky výbavy. Pokud si potrpíte na skutečně exkluzivní věci, model SUPERB je k dispozici také ve vrcholné variantě LAURIN & KLEMENT. SUPERB je zkrátka jako pojízdný soukromý klub. A je jen na vás, koho pozvete dál.

 

TD-SUPERB-cz.pdf

 

superb-combi.thumb.jpg.483ace2a7c89b8b171a15d536de66519.jpg

Model SUPERB COMBI je vlajkovou lodí značky ŠKODA, proto vás zahrne luxusem, jako žádný jiný vůz. Udělejte si pohodlí ve velkoryse prostorném interiéru, vychutnejte si uklidňující ticho, do kterého se po zavření dveří ponoříte, užijte si pohodlnou jízdu s podporou všech dostupných jízdních asistentů a umocněte ji komfortními prvky výbavy. Pokud si potrpíte na skutečně exkluzivní věci, model SUPERB COMBI je k dispozici také ve vrcholné variantě LAURIN & KLEMENT nebo outdoorové verzi SCOUT. Varianta SUBERB COMBI vyniká také praktičností danou především variabilním zavazadlovým prostorem s objemem, který patří na špičku segmentu.

 

--

SUPERB iV

Model SUPERB iV je první vůz značky ŠKODA s plug-in hybridním pohonem, který vás zahrne luxusem, jako žádný jiný vůz. Vůz nabízí velkoryse prostorný interiér a jeden z největších zavazadlových prostorů ve své třídě. Kombinace výkonného spalovacího motoru a elektromotoru nabízí velmi ekologickou jízdu při zachování maximálního výkonu a dojezdu. Vůz SUPERB iV je také vybaven nejnovější třetí generací infotainmentu. Exkluzivně jsou pro plug-in hybridní verzi nabízeny dva asistenční systémy. Pokud si potrpíte na skutečně exkluzivní věci nebo jste vyznavači sportovní jízdy, model SUPERB iV je k dispozici také ve vrcholné variantě LAURIN & KLEMENT a ve sportovní variantě SPORTLINE.

 

--

SUPERB SCOUT

Model SUPERB je vlajkovou lodí značky ŠKODA, proto vás zahrne luxusem, jako žádný jiný vůz. Udělejte si pohodlí ve velkoryse prostorném interiéru s jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě, vychutnejte si uklidňující ticho, do kterého se po zavření dveří ponoříte, užijte si pohodlnou jízdu s podporou všech dostupných jízdních asistentů a umocněte ji komfortními prvky výbavy. Varianta SCOUT dostupná výhradně ve verzi kombi k tomu přidává robustní vzhled, který výrazně podtrhne image majitele. SUPERB SCOUT ale nenabízí pouze image. Standardní je pohon 4x4, zvýšený podvozek o 15 mm, paket pro špatné cesty, Off-Road mode a off-road informace na displeji infotainment systému.

 

--

SUPERB SPORT LINE

Model SUPERB je vlajkovou lodí značky ŠKODA, proto vás zahrne luxusem, jako žádný jiný vůz. Udělejte si pohodlí ve velkoryse prostorném interiéru s jedním z největších zavazadlových prostorů ve své třídě, vychutnejte si uklidňující ticho, do kterého se po zavření dveří ponoříte, užijte si pohodlnou jízdu s podporou všech dostupných jízdních asistentů a umocněte ji komfortními prvky výbavy. Varianta SPORTLINE (dostupná pro limuzínu i kombi) k tomu přidává ještě trochu sportovnější atraktivity – sportovní podvozek, výjimečnější interiér a dynamičtější vzhled s řadou odlišných prvků v černé barvě, díky kterým váš vůz skutečně vynikne.

 

TD-SUPERB-cz-1.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...