Přejít na obsah

Yeti zadní nárazník


phunix

Doporučené příspěvky

  • o 3 roky později...

Včera mi do Yeti narazila zezadu Octavia, poškození mám na první pohled jen pár škrábanců a otlaků, nárazník se asi musel pořádně prohnout, protože na něm jsou otlaky i od mřížky chladiče z Octavie. Octávii to trochu ohnulo přední SPZ, takže předpokládám, že to muselo narazit i do něčeho tvrdého pod nárazníkem. Myslíte, že mohlo dojít k poškození něčeho co je pod zadním nárazníkem? Mám raději nechat zkontrolovat auto v servisu? Tažné zařízení ani parkovací senzory tam nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Řešil jsem nakonec s pojišťovnou viníka jen vrypy a rýhy na zadním nárazníku a zadním difuzoru, zvolil řešení rozpočtem a dali mi na opravu 6321 Kč (Generali Česká pojišťovna). Za mě OK, na místě jsem chtěl po řidičce 5000 Kč s tím, že to nebudem řešit přes její povinné ručení a bude to tak vyřízené, to odmítla, ale nakonec je řešení přes povinné ručení pro mě výhodnější. Pojišťovna si to po ní stejně postupně vybere v malusu. Snad pod zadním nárazníkem žádné jiné poškození nevzniklo. 

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

ahoj, to je pech .. snad se následně nic neobjeví,  do mě na benzince nacouval děda v Dusteru, bohužel jsem měl zrovna předek hodně od much a hmyzu, takže jsem nic nenašel, asi se to jen trochu prohlo, ale po umytí jsem našel několik šrámů, které nejdou rozleštit , je to detail ale štve to, obzvlášť když si to člověk nezpůsobí sám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pod zadnim naraznikem je deformacni plechova pricka. Ta da takove hodne male tukance. Do me to nedavno pustil na prechodu ve meste kokotek v mercedesu. Zadni naraznik 6dnu starej po predchozi kolizi na parkovisti. V narazniku otiskla RZ + vrypy od masky. A ohnute srouby tazneho v kastli jak se to cele hnulo dopredu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ten můj zadní nárazník to nějak přitahuje. Dnes mi ho zase odřela ženská na parkovišti, když vycouvávala z protějšího parkovacího místa. Baba jedna, ještě chtěla ujet. Auto jsem měl zaparkované na ruční brzdu a poskočilo o 30 cm, když do něj nacouvala a suverénně odjížděla, že spěchá a nebude se zdržovat. Ta z té první nehody byla alespoň slušnější. Tohle byla mrcha, kdybych měl po ruce nůž nebo šroubovák, tak jí tam probodnu všechny pneu a odjedu, když nemá čas sepsat záznam pro pojišťovnu. 

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Převčírem jsem zajel do autoservisu Škoda a ohodnotili výši škody něco přes 26000 Kč, výměna nárazníku, lišty nárazníku a difusoru. Nahlásil jsen pojistnou událost její pojišťovně ČSOB pojišťovna.

Včera přijel fotit škodu technik pojišťovny a hned rozhodl o výši pojistného plnění 17320 Kč při řešení škody rozpočtem. Tak jsem souhlasil. Pojišťovna řešila pojistnou událost fakt rychle a kvalitně. Ovšem v detailu pojistné události vidím, že baba to pojišťovně vůbec neoznámila, mrcha jedna. Asi se plnění pojišťovny kvůli ní ještě protáhne. 

Mám sto chutí po bábě vymáhat rozdíl mezi plněním pojišťovny a ohodnocením autoservisu soudně, tedy návrhem na platební rozkaz.

Editováno: , autor: osobne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Yeti zadní nárazník

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...