Přejít na obsah

Sleva Karoq


Roman.dj1

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...

@Mikeencz Co mám info od "svého" prodejce, tak slevy nedávají žádné, maximálně symbolické 10 tisíc Kč. Víc ani prd. Ale nemluvil o konkrétním modelu, nýbrž všeobecně. Doby velkých slev jsou podle mě nenávratně pryč.

 

@Roman.dj1 RČ - rodné číslo. Tak k tomuhle zkus podat víc info. Třeba kdy si objednával? Pochybuji, že letos. Na sebe, na firmu? Výkupní bonus na auto protiúčtem snad ani není sleva, protože za staré auto dostaneš od prodejce méně než kdyby sis prodal auto sám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak :-) RČ je rodné číslo. Tedy klasická FO - fyzická osoba.

Jde mi právě o tuto klasickou nabídku, protože v rodině nemáme žádné jiné možnosti na IČO, ani případně speciální slevy od zaměstnavatele/dodavatele jako zaměstnaneckou nabídku.

Dříve bylo běžné, že se i normální zákazník na RČ dokázal dostat na slevu kolem 10%. 

Na IČ, případně jako velkoodběratel anebo se zaměstnaneckou slevou to bylo klidně i více jak 15%.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Roman.dj1 napsal:

Nevím co znamená RČ, ale mám objednaného Karoqa FL a po všech výkupních bonusech, slevách apod, jsem se dostal o 100k dolu oproti ceníkové cenně. Docela dobré... :)

Záleží na tom, kdy jsi auto objednával. Pokud teď, buď za takovou slevu hodně rád, pokud je to pár měsíců, tak to se ještě dalo k nějaké té slevě dostat. 

Jinak sleva za výkup je spíš pseudosleva, ve skutečnosti ti dali míň, než se jim vrátí následným prodejem.  Podobně je to často i se slevou za úvěr. 

Jak píše @Rapid1.0 mám stejnou zkušenost u jednoho pražského prodejce - 10 tisíc dolů a dost. A dost bych se divil, že by v dnešních dnech ještě vůbec někde dávali FO vyšší slevy než 4-5%. Zmiňovaných 10% je sci-fi. To snad možná při nějaké skladovce, predváděčce na salonu popř. nějakým jiným způsobem pořízení, které není úplně standardní a běžné, ale zrovna to se více než kdy dříve z MB hlídá. 

Málokterý prodejce si v dnešní době ukrojí ze své marže. 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednáno 22.12.2021. Je tam nějaká sleva Mobilita plus, sleva za výkup vozu + sleva od prodejce. Je pravda, že sleva od prodejce je jen z důvodu dlouhodobé spolupráce. Celkem jsem od nich bral již dva vozy, teď beru třetí. Vše na RD nebo FO, žádná firma.

Co se týče výkupní ceny vozu (cca 2,5 roku starý Karoq), tak jsem docela koukal. Rozdíl mezi výkupní cenou, na které jsme se dohodli a cenou, za kterou jsem auto původně kupoval je 70k. Ojetiny šli prostě hodně nahoru.

Editováno: , autor: Roman.dj1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Slevy normalne davaji, ale ne kazdy prodejce, musis par obejit. Nekteri se vymlouvaji a jen zneuzivaji tlachy medii, jak auta nejsou. U jednoho prodejce jsem to uz nemohl poslouchat a rekl jsem mu, ze až auta opravdu nebudou, budou mit prazdny salon, ktery meli plny aut. Objednaval jsem ted zene sice Kamiqa a sleva 8%. Jedno jestli RČ nebo IČ. A to dalsi prodejce brečel, ze taková sleva není mozna, ze nemaji ani takovou marzi na tom modelu, ale asi maji, jinak by mi to nedali. Jeste chvili a budou se se slevami zase predhanet. Lidi setri, prodejnost strme klesa. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

hollywood.2: A můžu se zeptat, jak a kde se povedlo této ceny dosáhnout? Fotřík zrovna chce koupit také Karoqa a výsledná cena z konfigurátoru byla nějakých 930tis. Takže taková podobná sleva by dost pomohla. :-)

A já mám zaměstnanecké slevy jen na Opely.. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...