Přejít na obsah

spolehlivost 2.0 TSI


novej

Doporučené příspěvky

zdar, mám RS v naftě, ten motor je jen pro zlost. Už jsem měnil dokonce i hlavu. problémy začali v 70tis. Tak jsem se chtěl zeptat tady, má benzínový motor také nějaké bolesti? Jednalo by se mi o modely od roku 2018, konkrétně 245PS. Díky za odpovědi

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Všechny motory mohou být špatné, pokud se o ně někdo nestará. Stačí přejíždět oleje nebo se držet těch otřesných výrobních intervalů co 30, nakládat studenému autu bez ohřátého oleje (POZOR, NÉ VODY.. ta se ohřeje po 1km, olej má provozní teplotu po 7km). Za mě je 2.0 TSi jeden z nejlepších motorů, co aktuálně koncern nabízí. Má obrovský potenciál výkonu při úpravách, miluje otáčky a hlavně, po všech v okolí co jej mají slyším jen chválu, i na servisní stránku.

Já mám RS230 2016, najeto mám 120 tisíc a je jako nový.. :) Přímý nepřímý vstřik dělá hodně na jeho stav co se týče karbonu, takže takhle, nebál bych se toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

 též se přidám mám RS 162kw rok 2016 2,0 TSI kupoval jsem z nájezdem 70 tkm  Výměna oleje hned a ted najeto 5000tisic olej neubyl a když otřu měrku furt čistej olej.RS v Naftě do toho bych nešel obyčejna Octavia ano ale RS jedině v Benzínu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...