Mikhaell92 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Zdravím, chci se zeptat, dnes jsem jel delší cestu a zapnul sem si do zapalování jak dash cam tak i nabiječku telefonu. Vše fungovalo a po navratu když sem chtěl zapojit pouze kameru jsem zjistil že už žádný proud nejde. Pro jistotu jsem zkoušel i jiná napájení ale taky nic. Rozebral jsem pojistkovou skříň a všechny pojistky se zdají být v pohodě. Příručka uvádí že v rámci 12v zásuvky by se mělo u mé Octavie jednat o pojistku č. 40. Vše sem prošel. Nefunguje ani zasuvka 12v v kufru. děkuji za radu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motyll44 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Povedlo se mi to stejné… Vyřešils? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Zdaju sa byt poistky v pohode, alebo aj su? Obe zasuvky su na O3 prepojene na jednu poistku c. 40. Idealne vybrat a poistku premerat, nekontrolovat iba pohladom. Alebo rovno vymenit za novu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motyll44 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Ano, pohledově OK. Po výměně za novou vše funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronyyyk Posted Wednesday at 12:36 PM Share Posted Wednesday at 12:36 PM Prosím a kde ji přesně najdu u Octavie 3 combi facelift 2019 Mám totiž stejný problém Díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted Wednesday at 12:47 PM Share Posted Wednesday at 12:47 PM Otvoris si navod, najdes si info kde su poistky za schrankou pod vypinacom svetiel a vymenis tu vadnu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts