Přejít na obsah

Bolero, Amundsen, Columbus MBI2 firmware update MST2_EU_SK_ZR_P0478T


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj. Při přehrávání se mi instalace kousla a zustal mi po zapnutí modrý displej "emergency download". Nevíte někdo co s tím? Sw mám 0245. Ještě mě napadlo zda by nešlo zpět nahrát původní Sw. Ale ten nemám. Přehrávání jsem nedělal v autě, ale na stole... 

Děkuji za jakoukoliv odpověď 

 

Editováno: , autor: Lybor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

@petvos tvoja jednotka je columbus MIB2, FW v teme je na amundsen/bolero

oficialne vies updatnut na MHI2_ER_SKG11_K3343 MU1433 (stale nema GRID menu, ma ale uz to modernejsie kolotocove, zmenis ho v developer menu > HMI skin change)

po uprave jednotky aj na MHI2_ER_SKG13_P4526 MU1440 (uz ma nove GRID menu) je to ale FW pre MIB2.5 a to vyzaduje uz 9.2" obrazovku.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Prosím o radu. V Rapidu mám tento infotaiment 5JA035871C. Doufám, že se domnívám správně, že se jedná o Swing+ (někde jsem zjistil, že bez podpory couvací kamery, ale o to mi nejde). Smartlink by měl být aktivován již z výroby, doposud to v autě nikdo nepoužil. Z návodu k autu a jeho infotaimentu moc moudrý nejsem. Mám mobil Nokia 6, stáhl jsem si aplikaci Andorid auto. Je nutné spojení s vozem přes vždy USB kabel, nebo lze bezdrátově (WiFi či bluetooth)? Rád bych zrcadlil nějaké aplikace z mobilu na displej vozu a ovládal je přes infotaiment. Jde mi především o navigaci (Google mapy nebo mapy.cz, příp. Sygic). Já s těmito chytrými funkcemi nejsem moc kamarád, ale navigace by nebyla od věci.

IMG_20210717_132454.jpg

IMG_20210717_132614.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@tom01

Telefon musi byt pripojeny cez USB kabel. V telefone musi byt nainstalovane android auto. Ak ho nemas v systeme stiahni z apkmirror.

Po pripojeni vyskoci hlaska na telefóne na dokoncenie nastaveni.

Mozes zrkadlit len aplikacie kompatibilne s android auto, teda nie akúkoľvek. 

A na mirrorlink zabudni, ten fungoval len s niektorými telefónmi a je uz out.

Na apple carplay musi byt nastavena siry pred pripojením.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tom1>nevím jak teď, ale s AA to bylo občas těžký. Musíš najít verzi, která ti bude v telefonu fungovat. Občas mi blbne spárování. Potřebuješ hlavně kvalitní kábl. Moje potíže vyřešil po 2 letech až nový telefon s vestavěným AA, dřív šel i google asistent v češtině, teď ne. Bude ti fungovat jen několik aplikací např. waze, mapy.cz a některé další navigace i WhatsApp či Viber a občas s aktualizací i něco přibývá. Nejsem žádný expert, ale po hledání na internetu jsem si to taky rozchodil a dnes se v autě automaticky připojuji. I tady ve starších diskusích u jiných modelů najdeš rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte, ja by som rad opytal, ci nemate nahodou 0367 sw verziu pre HW30 (Part 5Q0035840B) .. aktualne mam 0353 a nikde sa mi nepodarilo najst link na stiahnutie aktualizacie.. Dakujem

 

EDIT: este dodam, ze sa jedna o Bolero :)

Editováno: , autor: MajoV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, když jdu v nastavení informace o verzi a dám aktualizovat online vyskočí na mě licence není platná a žádnou aktualizaci to nenabídne. Je to MIB 2.5 Columbus na S3 Combi.. u map mi to zobrazuje dostupné mapy jen v update portálu a v autě to taky nic nevypíše? Je to normální chování? Přikládám foto pro ilustraci.. kliknu na Online update (mám to česky takže aktualizovat online) a naskočí licence není platná a to je vše... Veškeré licence mám zaplacené a když jsem psal na Škoda Connect podporu, říkali, že to nefunguje a ani nebude fungovat, tak spíš otázka jestli to je opravdu tak nebo zda to někomu funguje...

Screen Shot 2021-11-27 at 15.49.40.png

Editováno: , autor: MrMysakovich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...