Přejít na obsah

Klima kompresor netěsnost


Malawi

Doporučené příspěvky

Kompresor, teoreticky hej, prakticky nie. 

Ked sa zadrie zacnu lietat piliny okruhom. A zaplatis preplach systemu, a kto vie ci aj po preplachu neznicis novy kompresor. Rozhodne by som neriskoval zanesenie okruhu pilinami. 

Editováno: , autor: atlan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tělo kompresoru se bude spíš zahřívat. Jediné místo, kde by na úrovni teorie hrozila kondenzace je trubka z výparníku (tepelný výměník, který odebírá teplo z kabiny). Je to určitě tekutina od klimatizace? Není to směs nemrznoucí směsi z chladící soustavy?

Nejčastější důvod zničení kompresoru klimatizace je nedostatek chladiva nebo nepoužívání klimatizace. Chladivo bych doplňoval alespoň 1x za dva roky a klimatizaci spustil alespoň 1x za měsíc, aby se systém promazal. Chladivo má v sobě i olej, který systém klimatizace maže. Na tvém místě bych doplnil klimatizaci a zabýval se tím, zda chladí na plný výkon. Pokud bych se chladivo neztrácelo rychleji, než 100 g / rok asi není nutné klimatizace sahat a zdroj tekutiny na hadici chladící soustavy je někde jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...