Přejít na obsah

Koroze střechy za panoramou


Tomáš Thomso Vaněk

Doporučené příspěvky

Prorezavění uznají SkodaAuto pouze pokud jsi byl na všech stanovených prohlídkách v AutorizovanémServisu. Obzvláště pokud poslední, nebo několik prohlídek po ukončení běžné záruky bylo provedeno mimo AutorizovanyServis, bude uznání záruky na prorezavění záležet pouze na dobré vůli AS a SA , tedy dost na štěstí. To je na základě ověřených zkušeností.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to by jsi asi měl být v pohodě.

 

Třeba před 4mi lety mi nakonec neuznali výrobní vadu čistě vnitřní koroze celého boku přední kapoty, protože jsem nebyl po skončení záruky na prohlídkách u Autorizovaného servisu, ale soukromě u kolegy co tam dělá. Nebyl jsem jediný případ .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovoz z ciziny nevadí, důležitý je pravidelný servis v autorizáku. Řešil jsem kdysi na OII z Rakouska rez po 5.letech (5-té dveře), naštěstí úspěšně. Bohužel jestli bylo auto myté často v myčce a budou tam vidět "škrábance" v laku můžou se cukat, že jde o povrchovou rez a na tu se záruka proti prorezivění nevztahuje. Kdysi jsem s nimi docela kvůli tomu bojoval. Ale třeba s tím problém mít nebudeš, důležité je nenechat se odbýt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jim staci kdyz tam bude jeden tukanecek treba od kaminku a hnrd je reklamace zamitnuta. Ted sem resil puchyre na 5tych dverich. Kdyz sem sundal drzak spz tak na me vykoukli tak hned na rekamaci a byla na puchyrku sotva viditelna tecka a ze je to na zapricineno pusobenim vnejsich vlivu (kaminky atd ) a ze na to je jen 3 roky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ČudlR to jsem s nimi řešil skoro měsíc. Vryp byl na jednom puchýři a na dalším už ne a to byly dál od sebe. Přijeli to posoudit i technici ze ŠA. Nakonec se před nimi sundalo osvětlení SPZ a tam to bylo uvnitř krásně rezavé, takže mi uznaly výměnu celých 5-tých dveří. Je teda pravda, že v té době byla záruka na lak ještě 6 let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Mám dotaz na korozi u střechy. Uvažuju o koupi Superba 3 z druhé ruky, ale na střeše má tři zkorodované vrypy (jeden příkládám), auto má taky panoramu. Jaký je nejlepší způsob opravy, a má smysl vůbec auto s tímhle problémem kupovat?

20210123_112442.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...