Přejít na obsah

4x4 problém s připojením zadního pohonu


yarisk

Doporučené příspěvky

Dobrý den, po 9 letech se Sorentem jsem si pořídil Kodiaq. Při nájezdu do mírného nezpevněného kopečka mi přední náprava hrabala až jsem to vzdal. Zadní se vůbec nepřipojila. Až jsem přestavěl podvozek na off road, tak to chvíli hrabalo, ale nakonec se to chytlo. To jsem u starého Sorenta nezažil. Je to normální? Všude se píše, kolik je tam různých čidel, která ve zlomku vteřiny neustále vše vyhodnocují, ale pravda je asi jiná.

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem to zkoušel u manželčinýho Kodiaqa a v mírném stoupání se na nezpevněném povrchu odlehčilo pravé přední kolo a auto začalo hrabat kolem ve vzduchu a couvat. Dal jsem podlahu a za prokluzu kola řevu a smradu to vyjelo, ačkoliv jsem si na nějaký offroad mód nevzpomněl. Z předchozího auta kde jsem tohle nezažil ani se dvěma kolama příčně ve vzduchu celkem šok.  Když couvám někam do kopce s přívěsem, taky mi přední kola hrabou a pak se začne vlažně připojovat zadek. Při prudkém rozjezdu se také protočí lehce přední kola, než se to rozjede. Takže asi vlastnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...