Přejít na obsah

Škrtící klapka 1.9 SDI - zaseklá?


Doporučené příspěvky

Dobrý den,  mám problém se svojí 1.9 SDI. Při jízdě na studeném motoru pocituji skubani okolo 1900-2000 otáček. Další problém je,  že při vypnutí motoru se celé auto oklepe. Vydedukoval jsem,  že by to mohla dělat klapka,  u které jsem zjistil že se zřejmě nehybe tak jak by měla (zůstává neustále otevrena),  navíc v první poloze klíčku bzuci a cvaka. Zkoušel jsem vyčistit čistícím sprejem,  nepomohlo. Chci se tedy zeptat zda mám vůbec chodit na diag zkoušet nastavovat nebo jestli je klapka KO. Děkuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
V 19. 12. 2020 na 18:27, 64bit napsal:

Zdravím,  nevyřesil 😂😂 nechal jsem to jak to je,  neměl jsem na to čas. Ale pořídil jsem diagnostiku,  tak zkusím kouknout přes to.. Každopádně jsem se ptal známých a shodli jsme se na tomhle bude klapka v háji.. 

Zdravím a nemůže být problém jen v přívodní kabeláži k té klapce? Jde to nějak proměřit? Mám s tou klapkou taky problémy, ale nejprve bych chtěl zjistit, jestli není problém třeba jen kabelu než koupím jinou klapku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...