Přejít na obsah

Škubání motoru


Jenda64

Doporučené příspěvky

Dobrý den, v posledních dnech mám závadu, která se projevuje tím, že u studeného motoru do asi tak 1 km, se projevuje škubání motoru při přidání plynu. Na diagnostice žádná závada. Může mi někdo poradit na co se případně soustředit, jedná se motor 2.0 tdi, 103 Kw /CFHC/ /2011/. Děkuji za každé info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

V tom případě ti doporučuji dát SW starší verze, maximálně 9972, je z více zdrojů potvrzeno že DG SW z nějakého důvodu vždy po čase odrovná třetí vstřik...

Některé motorizace po úpravě to nedělají, některé ano. Tam kde se to projeví, se to brzy vrací zpět. Jestli nějaké špatná rezonance ? Bůh víc, ale brzy ti to exne znovu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím,

má někdo zkušenost s vyměněným vstřikovačem po přehrátí SW na před DG 7100? Zdali se se potom problém se vstřikovačem neopakuje? Na podzim loňského roku jsem nechal vyměnit vadný vstřikovač na 3. tím válci za úplně nový. Po ujetí cca 9tkm se problém opakuje, stejný projev jako na podzim měněný vstřik a opět na 3. válci. SW mám nyní přehraný na 7100 před DG a čeká mě výměna vstřiku. Nebude se problém opakovat? případně co by toto mohlo způsobit krom verze sw?.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...