Přejít na obsah

Alarm v superbe


Stan-m

Doporučené příspěvky

Cawte vie mi niekto povedat aky alarm ma superb live plus v sebe namontovany ?.. od predajcu som sa pytal a on mi povedal ,ze je to utajovane,ze ani technici nevedia a z poistovni sa ma na to pytali a nikde som na to nevedle najst info.Vdaka

Editováno: , autor: Stan-m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Predpokladam,kedze aj verzia Ambition na Slovensku ma uz v zaklade kessy full s alarmom a safe systemom,ze ho mas aj ty v akcnej Live +

Takze v aute mas tu top verziu od Skody...

Alarm s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovanou sirénou, náklonovým čidlem a kessy full centrálního zamykání se SAFE systémem

 

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Dobry den,

uvazuju o nakupu noveho Superbu L&K - prakticky v plne vybave. Jsem vsak ponekud rozpacity z toho, zda do vybavy zaclenit i originalni alarm, ktery je momentalne v nabidce doplnku za 7500,-

Nikde na webu Skoda jsem nenasel zadne podrobnejsi informace o tom jak tento alarm funguje a zda umi neco vic, nez jen 30s hulakat do tiche ulice.

 

Ma v dnesni dobe vubec alarm smysl? 

 

Mate zkusenosti s nejakym alternativnim bezpecnostnim systemem?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo by fajn, kdyby to napr. melo nejaky vlastni maly akumulator, aby nebylo mozne odstavit alarm tak, ze se nejprve odpravi baterie (pisou sice, ze alarmuje i pri poklesu napeti, nicmene pri festovnim zkratu by to asi moc nepomohlo).

 

Taky by bylo fajn, kdyby to treba umelo posilat info na telefon.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 16. 10. 2020 na 21:20, chaky napsal:

jak tento alarm funguje a zda umi neco vic, nez jen 30s hulakat do tiche ulice.

 

Ma v dnesni dobe vubec alarm smysl?

 

Nemyslim si, ze ma smysl. A uz vubec ne za tuto castku, pokud to patricnym diskontem nezohledni pojistovna. Pred dvema roky si nevybavuju, ze by to nejaka delala. Narozdil napr. od leptani kodu na skla.

 

Alarm realne umi rvat dle nekolika podminek (naklon, otevreni, pokles napeti .... ) a pridava tzv. funkci "safe". To je vsechno. 

 

V soucasnosti je spolecensky stav takovy, ze se te nikdo nezastane i kdyby te nekdo jen tak zacal mlatit. 99% lidi bude delat, ze to nevidi. Predstava, ze nekdo nasadi zivot k zachrane ciziho majetku, a to navic v situaci, kdy je alarm svymi falesnymi poplachy zdiskreditovany... budes se snad rvat ty s nejakym neznamym clovekem?

 

Funkce "safe" systemu zabranuje otevreni dveri vnitrni klickou po rozbiti okynka. Nic vic, nic min. Porad tam jsou ta sama okna, takze kdyz ti bude chtit vzit odlozenou vec, je mu uplne sumak, jestli si dvere otevre nebo ne. Vybite zadni sklo, kdy zlodej zkousi vybrat kufr uz asi taky vetsina lidi videla. Ten zlodej ho nepotrebuje otevrit, aby se tam dostal. Plus safe systemu je v tom, ze zabrani uplnemu pitomci otevrit dvere auta se stazenymi okny.

 

Zakladni alarm (bez vnitrnich cidel) jde nakodovat. Osobne sazim na pojistku s nulovou spoluucasti. 140 piv bych za placebo pocit vyssiho bezpeci nedal.

  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já se vyjádřím, souhlasím s @bojler a to přirovnání s pivem🍻 mě šmakuje🙂

Nechal jsem si od Jirky nákodovat základní alarm bez čidel, kvůli tomu, že jezdíme do Běloruska což je značně rozvojová země a tam ten alarm ASI  někoho odradí od dalšího kradení a páchání škody.

 

A že bych já, nebo někdo z Vás běžel někoho moralizovat když vidím že vykrádá cizí auto?

To fakt asi ne, život máme jen jeden.

Za mě tedy nechat nakódovat a dobrá pojistka.

 

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám na Kodiaqu, bylo to v nějakém balíčku, takže osobně bych za to zvlášť nepřiplácel. Jen doplním, že informace chodí, teda u mě (možná se to už u novějších modelů změnilo) do aplikace Connect a nebo na email (lze oboje naráz). Což není úplně nejlepší forma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s Connectem bývají dost často problémy - i když poslední dobou se to trochu zlepšilo a nevím jestli aplikace vůbec umí přijímat oznámení online nebo se to jen zapíše do hlášení jako informace a zobrazí se to až po přihlášení o tom nikde není zmíňka - nemám Connect furt spuštěný a email klienta taky nemám furt spuštěného, lepší by byla třeba sms

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...