Jump to content

Infotainment Columbus 10

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Nechci prudit nebo být prudérní, ale v dnešní době Spotify poslouchat hudbu z SD karty? Tu jsem používal před 10 lety, když jiná možnost nebyla. 2x za rok jsem nahrál písničky a ty poslouchal furt dokola. Dnes si pustím cokoli, na co mám chuť.

Jinak 2x USB-C máš pod rádiem a další USB-C máš v tunelu, stačí tam dát kabel a protáhnout ho dopředu, to kdyby si potřeboval další USB-C. 

Na Macbooku za raketu peněz mám taky jenom USB-C (2x) a nic jiného. Z toho jeden USB-C je na nabíjení, takže mám v podstatě k dispozici jenom jeden volný slot na nějaký hub. 

Zase bych v 21. století nehledal problém v tom, že tam není SD karta, ta už je prostě OUT.

• Pozitivní 3

Naprosto souhlasím, SD karta je už out. Na Spotify není vše ale případně chybějící jde dát do samotného telefonu a přehrávat z něj jako kdyby se jednalo právě o Spotify, tedy ani nepotřebuji Flashku nebo SD kartu když si chci pustit něco co na Spotify nenajdu

To ja jeste za pul roku od koupe neprisel na to proc se mi bije flash pichnuta v usb c a bezdratovym Apple Carplay. Nikdy se mi nepripoji Iphone dokud je tam pichla flashka. Staci kdyz ji vyndam na 5s telefon se pripoji pichnu zpet a vsechno slape🤷🏻‍♂️

Chtěl bych se zeptat k čemu mi je v autě WLAN? Když si na telefonu vytvořím hotspot a připojím k němu auto, myslel jsem že tím budu mít přístup k nějakým funkcím,stream hudby nebo něco takového. Ale nějak jsem na nic nepřišel. 

• Pawouk pinned this topic