Přejít na obsah

Infotainment Columbus 10


Doporučené příspěvky

Tak to pak dejte vědět poznatky. Mně 2 dny zpět taky došel OTA update, ale nějaký malý. Každopádně, tak, jak mi doposud nevyskakovaly žádné chyby a kromě pomalosti systému po startu jsem s ním byl spokojený, tak po tomto updatu se musím po každém studeném startu přihlašovat do Škoda Connect jak pako.. 🤣 Achjo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty problémy s odhlašováním beru zpět, dělalo to jen první den po updatu, od té doby zas vše OK...

Každopádně co tak tady pročítám forum, tak mám až strach tu velkou aktualizaci provést (pokud mi nějaká vůbec přijde), protože kromě toho odhlašování z infotainmentu po posledním updatu mi nic neblbne, ani asistenti..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Chtěl jsem se zeptat,co je potřeba pro funkci"Čtení dopravních značek".Po komunikaci se škodovkou jsem se dozvěděl,že tuto funkci dávají do vozu od 11.2021.Máme vůz z r.2020,říkají že nelze doinstalovat.Přitom jsme měli v rukách stejně starý vůz a ten to uměl.Naše vozidlo má multifunkční kameru,všechny asistenty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 38 minutami, Tragedie_v_JZD napsal:

cteni znacek mam v aute 9/2020. v tom problem neni.

 

 

Mám pocit,že škodovka neví,co s tím.Nejdříve tvrdili,že je možná aktivace,když jsem jim ukázal,kde jsem podle VIN našel možnost aktivace,která v Connect nebyla,tak najednou obrátili.Že prý se dává až od 11.2021.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám zcela totožný problém. Troufám si tvrdit, ze krom “samoparkovani” a headup displaye mám ve výbavě snad vše a tedy krom čtení dopravních značek. A nerozumím proč. Měl jsem to v minule generaci ve srovnatelné výbavě, já vím, je to blbost, ale člověk si tak nějak zvykne jako na vše a nemít to, je pak krokem zpět. :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jde ti to přikoupit jako funkce přes škoda connect obchodě? Já tam tu možnost vidím, stejně jako například rozšíření funkcí ambientního osvětlení viz:

image.thumb.png.38b1a54a98dce4c59313aa36e345459d.png

tady rozšíření barev ambientního osvětlení:

image.thumb.png.ea9525e8567efb6339fcf6ff5f2018e7.png

A konečně ono zobrazení (nechce se mi říkat rozpoznávání, když to už dělá nyní) na virtual displeji:

image.thumb.png.5eb84fa66a514d0e76cd957927423004.png

 

Všechny tyto funkce lze dokoupit na neomezenou dobu. Jako dobrý, beru to tak, že jde jen o sw rozšíření, není to must have, ale když je chci, nemusím nikde shánět nějakého garážníka a můžu si je dokoupit oficiálně. Osobně těch 1900 za zobrazení značek na virtualu nedám, protože mám auto jen na rok, ale kdybych ho měl delší dobu, tak to vezmu. Ambientní osvětlení mi stačí stávající.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...