Přejít na obsah

Nejdou odemknout dveře řidiče


Miky24

Doporučené příspěvky

Prosím o radu,mám Škoda Fabia 2 kterou jsem pred týdnem koupil,u dveři řidiče zlobilo odemykání jak na centrálu i manuál kličem,při úspěšném otevřeni dveří nesvítila na palubce kobtr.dveři a nerozvitílo se světlo bral jsem z vadou prý čidlo zámku.Jenže než jsem stačil objednat nový zámek tak se stalo to co jsem nečekal.Dveře řidiče mi již nejdou odemknout,odpohil jsem baterii,snad 1000x jsem zkoušel central,kličem,ale nic.Podařilo se mi rozebrat Tapecirunk,zitra má přihit nový zamek,ale vůbec nevím jak odemknout a naistalovat zamek z motorkem.Prosim oradu,zkušenost děkuji.

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

 Ahoj, 

 

u dveří řidiče mi nefungovala signalizace na rozsvícená světla ani se nerozsvítilo když jsem otevřel dveře. dle fóra mikrospínač.

Koupil jsem mikrospínač a pokusil se vyměnit, při sundání starého vršku mikrospínače se starý celý rozletěl (pružinka plišek a ulomil se plast který drzel tu pružinku) řekl jsem si že to bude chtít nový zámek. Složil jsem všechno zpátky (bez mikrospínače) a namontoval zámek táhla atd.. vyzkoušel zavřít otevřít.. 

Problém nastal když jsem zamknul centrálem auto se zamklo a po odemčení .. NEJDOU otevřít dveře řidiče .Zkoušel jsem:  klíčem centrálem s baterkou i bez. zevnitř z venku..

Ostatní dveře jdou normálně zamknout i odemknout i otevřít a zavřít. V zámku u řidiče se centrálem odemyká táhlo je zapojené (odchlípl jsem obložení = tapec a zkoušel i za lanko). Klíčkem to taky odemkne i ostatní dveře (když je baterka a centrál zapojený). 

 

Budu věčný za rady, případné zkušenosti, nebo jestli se s tím někdo nesetkal.

 

Děkuji Vlasta

 

Neví někdo 1, čím to může být?

                    2, jak otevřít ty dveře (pro výměnu zámku )

                    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...