Přejít na obsah

Voda v patych dverich


pvagi

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

tak jsem narazil na dalsi problem a zajimalo by me zda nemate nekdo stejny.

Dnes jsem zjistil, ze mam uvnitr patych dverich rybnik a to docela dost. Po otevreni se vyvalila voda do kufru zpod tapecirunku patych dveri.

Pri otevirani/zavirani bylo slyset jak sploucha ve dverich voda. Vyndal jsem spodni gumove zaslepky a pri zavirani kufru zacala vytekat voda.

Predpokladam, ze tam zateka kolem tech malych svetel kufrovych dveri.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tato světla jsem měl venku, a i po zpětné montáži je ve dveřích sucho. Těsnění lamp je celkem masivní, tak se mrkni, zda jej ve výrobě nenalepili mimo montážní otvory nebo zda tam vůbec nějaké těsnění je. I když jejich absence je velmi nepravděpodobná. Hoď sem foto.

 

Zadní lampa kufr_3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesneni tam je, dival jsem se temi montaznimi otvory co se daji vyloupnout, ale bylo cele nasakle vodou (obe svetla). Taktez jsou svetla podle me dobre usazena. Vice rozdelavat to nebudu uz jsem se objednal do servisu. Ten rika, ze asi budou ucpane odtokove kanalky, ale ty tam podle me zadne nejsou. 

Editováno: , autor: pvagi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tragedie.. Copak to nemuzou vyzkouset jestli tam zateka? Me volali z takhle z (neautorizovaneho) servisu kde mam Opela ze alternator mam novej vsechno funguje a at si auto vyzvednu, vyjel jsem, objel blok a skoro jsem uz ani nezahnul do toho servisu zpatky protoze napeti bylo tak nizky ze prestal jet posilovac. Ted si tak vzpominam ze uz je to 10 dni a jeste se neozvali.

Kazdopadne hodne stesti. S tim podrapanim taky děs, ja mam Karoqa od kvetna a mam nervy uz kdyz se nekdo auta jen dotkne ze by tam mohl udelat mikroskrabance od prachu, zatim 7000km a jen ho myju tlakovou vodou a kde jsou nejaky ptaci srajdy a rozplacly mouchy tak strikam cisticem hmyzu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Stejný problém, několikrát v servisu, nezjištěno kudy voda teče (bavíme se o litrech vody). Podle Škoda MB - robot nenanesl lepidlo/těsnicí hmotu na slícované plechy ... Vyřešeno kompletní výměnou pátých dveří v záruce. Nyní cca 1 rok od výměny pohoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...