Přejít na obsah

auto sa samo zamkne aj keď sú otvorené dvere


drakkenn

Doporučené příspěvky

Ahojte mám SUPERB 3U ročník 2005 - dnes mi začalo blbnúť centrálne zamykanie - ak auto otvorím diaľkovým auto sa po 30 sekundách samo zamkne aj keď pootváram všetky dvere .Nezamkne sa jedine vtedy ak dám do zapaľovania klúč. Pritom po otvorení dverí mi na displeji svieti že sú dvere otvorené . Vie niekto poradiť v čom môže byť problém poprípade ako ho vyriešiť ? Zajtra odchádzam na dovolenku tak mám trochu obavy aby sa niečo úplne nepokašľalo
.Ďakujem za každú radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a sviti ti dvere na maxidotu nebo jen cervena komtrolka otevreni dveri? ale i tak pokud je otevres vsechny a auto se i tak zamkne neni chyba primo v komfortu? protoze je divne ze ona ikdyz nahlasi otevrene dvere nevi ze uz nema zamykat? schvalne se mrknu do schematu jak to je ale ted jsem mimo pc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nepomůžu, ale měl jsem to samé na Ibize. Zamykala se naprosto nahodile, s klíči v zapalování, s otevřenými dveřmi,... bylo to i ve značkovém servisu, kde vyměnili snad vše co s tím mohlo i nemohlo souviset - výsledek takový, že jsem jim musel vézt druhé klíče, protože se auto mechanikovi zamklo s klíči v zapalování když chtěl vyrazit na zkušební jízdu a na okamžik vystoupil :D.

Nakonec jsem to s přiznanou závadou prodal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ozývam sa po dlhšej dobe lebo problé z ničoho nič prestal.Objavil sa znovu po umytí auta takže predpokladám že niekam sa dostane voda.

Zistil som že ak po odomknutí dialkovým otvorím dvere či lavé alebo pravé vonkajšou klukou na maxidote nesvieti že su otvorené.Ak ale aj pri otvorených dverách potiahnem vnútornú klučku na otvorenie dverí na maxidote sa rozsvietia otvorené dvere.Keď auto po tomto  nezamknem a otovrím dvere zvonku na maxidote sa rozsvieti že sú dvere otvorené .Po opätovnom zamknutí a odomknutí sa znovu dvere po otvorení vonkajšou klučkou na maxidote nerozsvietia .Budem vďačný za každú radu .

Editováno: , autor: drakkenn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...