Přejít na obsah

Vysílačka skrze BT automobilu


mISHA

Doporučené příspěvky

Zdravím po dlouhé době všechny. Sice jsem již odpadlík, ale u koncernu jsem zůstal. Mám však dotaz, který mi při počtu uživatelů asi lépe zodpovíte zde, než na forech sesterských automobilek.

 

Mám vysílačku vybavené BT. Konkrétně je to Anytone AT-D878UV a vozidlo je poslední seat před faceliftem. Vysílačku připojím skrze BT (volba seek BT), do BT pin napíšu číslo, které se mi zobrazí na obrazovce rádia. Na vysílačce se mi objeví modrý zub, jakože je připojeno. V tu chvíli mi přestane na vysílačce jít repro-mikrofon, zřejmě to posílá rádiu. Ale teď co dál. Jakým způsobem mám vyloudit možnost komunikace skrze aparaturu auta? Když zvolím volbu Média, tak u BT mi hlásí, že není nic dostupného. Varianta Telefon mi sice v nastavení ukáže připojenou vysílačku, ale nejsem schopen s tím nic dělat. Nemá, prosím, někdo nějakou radu či postup, jak to zprovoznit? Na internetu jsem našel jen postupy připojení za velkou louží a to převážně do fordů.

 

Díky za případnou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...