Přejít na obsah

Jakou rezervu pro maximalni objem kufru


asdf7890

Doporučené příspěvky

Ahoj, zjistuji jake rezervni kolo by bylo nejlepsi ve Scale bez vybavy sound system abych usetril pod kobercem v kufru co nejvic mista, ktere bych mohl vyuzit napr. pro lahev nahradniho oleje, gumicuky, tazne lano, startovaci kabely, skladaci lopatku, deku s naradim atp. Neplnohodnotne kolo ma sirku 195mm. Napr. na www.dojezdove.cz jsem nasel kolo sirky 125mm ktere by tam pasovalo, ale zase nevim jestli by tam nejak rozumne pasoval ten origo polystyrenovy box s naradim. Jeste me napadlo, ze by se tam dalo dat dojezdove kolo ktere se dava s vybavou Sound system. Nevite nekdo prosim rozmery toho dojezdoveho kola? Nemel byste nekdo prosim foto dojezdoveho kola s naradim v polystyrenu s demontovanym subwooferem? Predem dekuji za rady.

Editováno: , autor: asdf7890
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Preco, ja tam tiez mam naladovane vsetko. Este i 2kg sucheho krmiva na ryby a ine veci. Chapem tuto poziadavku.. Pozri, ak nemas rezervu od vyroby, tak mas dve moznosti. Dojazdovku, alebo ja som dal zimne koleso jedno tak, ze plechova cast je dole a do vnutra kolesa zhora mam nalozene veci. Ako sadu so zdvihakom, krmivo, deka, zarazka do zvahu pod koleso, lopata a ine blbosti. Plus take ako rybarska podlozka atd, mam okolo kolesa v tom vyklenku, takze ani koleso sa nehybe.Ak potrebujes celu sirku vyklenku, tak dojazdovku, ak nie, tak normalne to co pouzivas, ci hlinik (ten mam v zime tam) ci plechac. Taky rozdiel v tom nemas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok. Nemam rezervu z vyroby. Myslim si ze misto neoriginalniho dojezdoveho kola s nejakou cinskou pneumatikou by bylo nejlepsi original dojezdove kolo s original polystyrenovym boxem na naradi co se dava k vybave Soundsystem. Kdybyste nekdo mel foto kolik to zabira mista v kufru bez Subwooferu a jak je kolo siroke tak prosim poslete informaci/foto. Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

@Dczek: Uvažuju, že bych dojezdovku otočil vyboulenou stranou dolů a do ní bych koupil originál polystyrén s nářadím z VW. Bylo by prosím možné napsat ještě i číslo dílu a označení co je vyraženo na tom plechovém disku (např. 6.5J x 18 ET35)? Děkuji.

Editováno: , autor: asdf7890
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...