Přejít na obsah

Vadný palivoměr?


LKk

Doporučené příspěvky

Zítra vracím vůz po roce na OL, čili nechci vracet s větším množstvím paliva. Dnes jsem jel delší jízdu a svítil dojezd 30km, proto jsem za 100Kč natankoval (3,6litru). Po opětovném startu se množství paliva nezměnilo a i dojezd zůstal stejný. Trošku jsem se lekl a nabral tedy opětovně za 100 Kč. Celkem tedy natankováno cca 7 litrů paliva + zbytek co zůstal. Rafička se však vůbec nezvedla a dojezd pozvolna klesl až k 0km. Zkoušel jsem startovat po 3 hodinách stání, jestli se palivoměr neumoudří a nikoliv, stále dojezd 0km.

Spotřeba v menu "po natankování" vůbec nezměněna. Jakoby vůz tankování vůbec neregistroval.

Je to tak v pořádku a musí se natankovat za více nebo je někde chyba? V nádrži je 7 litrů určitě, tak doufám, že těch 40 km dojedu :-).

Auto je F3 FL 2019, 19500km najeto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

No nevím. I když jsem tankoval málo, tak se změnily parametry dojezdu a i mi to ukázalo jiný dojezd i počet ujetých kilometrů od natankování. Teď řeším podobný problém. Dojezd cca 100km. Natankoval jsem za 400,- a nic. Nezobrazuje se jiný dojezd, neeviduje to tankování. Vyndal jsem čerpadlo s plovákem. Venku jsem plovák vyzkoušel a vše funguje. Dám ho zpět a opět nic. Plovák se může volně pohybovat, odzkoušeno reznou nití. Tak mě napadlo, zda by neměl být ten plast plováku utěsněný, aby se do něj nedostala nafta. Protože pak by ho nejspíš hladina nafty nezvedla. Archimedes!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...