Přejít na obsah

Spodni kryt motoru z paketu pro spatne cesty


asdf7890

Doporučené příspěvky

Dalo by se do Scaly ktera nema paket pro spatne cesty domontovat spodni kryt motoru z paketu pro spatne cesty? Vyhodou by mohla byt lepsi aerodynamika pod vozem a mensi spineni motoroveho prostoru, protoze prostor by mel byt vice zakryty, taky by to mozna znemoznilo kunam se tam dostat. Nevite jestli ten zesileny spodni kryt motoru z paketu pro spatne cesty neni trochu tlustsi a nesnizil by svetlou vysku? Pripadne jsou myslim v paketu i jine dily, snad na zadni naprave nejake kryty lanovodu, mozna i to by stalo za to dodelat... Pokud by nekdo tuto upravu realizoval a dal sem nejake fotky, postrehy, cisla dilu tak by to bylo super. Dekuji.

Editováno: , autor: asdf7890
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam dodatocne domontovany,sice na Superbe 2019,ale uplne bezproblemov zakupene a domontovane u servisneho partnera Skoda.Presne pre dovody,o ktorych pises.Teda okrem tej kuny,ta si tam cestu najde vzdy.Cena material a praca okolo 80 eur.Fotky mam v teme navody Superb,ak by bolo treba pre predstavu.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...