Přejít na obsah

Koroze


Michaltvr

Doporučené příspěvky

Zdravím, na záruku mi ŠA uznala korozi kolem vnitřníko lemu levých zadních dveří. Viz foto. Nabízejí dveře vyměnit. Garanční technik v autorizovaném servisu nejdříve odhadoval, že to bude na opravu jen postižené části. Výměna dveří ho překvapila. Mě taky. Jestli se to chytilo včas, preferoval bych opravu jen postižené části.  Protože co spasování nových dveří? A co lakování? Trefí se barva? Nebo už to bude navždy vidět?

B186FCE9-2FB4-4533-9F4D-CE0ADD1373E8.jpeg

C0795C08-2BF2-4C84-8963-F8CC7FE2FF0E.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ŠA podľa mňa vie prečo ti ponúka dvere vymeniť, tá hrdza ako píše Martab by sa aj po opracovaní tých dverí s najväčšou pravdepodobnosťou vrátila a nakoniec by si tam chodil ako na klavír, mne po roku od kúpy auta (nie Škoda) striekali dvere (biela metalíza) a bolo vidieť zmenu fakt len z centimetra, ale neviem možno záleží aj od farby. V každom prípade keby som to mal ja na dverách a ešte k tomu by mi ŠA sama odporúčala tie dvere vymeniť tak kývnem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blby plech uz z vyroby, neopravitelne, aj keby opravili moze zacnu hnit pod tym zahnutym plechom. Pokial neparkujes na slnku, nebude problem trafit farbu.

 

Potom uz zalezi od skusenosti lakernika. Naposledy som videl striekany naraznik na kii, cerveny na to ze 2 roky stare auto katastrofa, do oci bijuce. 

 

Radsej nove dvere s troska inym odtienom, ako hrdzave. Daj si zapisat do ser. Knihy vymenu dveri z dovodu korozie. 

Editováno: , autor: atlan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě na autě lakovali zadní nárazník (vada laku z výroby), barva Black Magic a pokud člověk není lakýrník, nic nepozná (lakovali bez rozstřiku). Ty dveře jsou prostě KO, buď se to nechá jen zapravit, ale po čase to vyleze opět ven, nebo se vymění celé dveře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenze tady to bude reznout ve spoji plechu ktery jsou nasobe a tam se to nikdy neopravi tak aby to znovu nerezlo. Jinak bohuzel ten rozstrik z autorizaku je z nejakeho uhlu trochu poznat, ale je to podle umu lakyrnika. Druhou stranu po jiny bouracce  mi delali v neautorizaku a vysledek ze lak je hezci nez ze skodovky a rozstrik neni vubec poznat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím, měl jsem v servise supa na opravu zadního nárazníku a po příjezdu ze servisu jsem si všiml něčeho čeho jsem si nebyl vědom že na autě mám (viz foto). Bude to rezaté, nebo je možné, že v servise udělali něco špatně ? Na autě je keramická ochrana laku. Při předání vozidla do servisu jsem zakázal auto mýt a případně dělat rozstřik do postranic právě kvůli té keramice.

V případě rzi jsem někde slyšel, že škodovka dává záruku 10 let na prorazivění za předpokladu,že je auto servisováno dle servisních intervalů. Je to 3/17 s cca 130 000km  na tachometru a nevynechaný žádný servis.

E9BAB435-3516-4F9D-9282-442FFBC4CA25.jpeg

BC85AF9F-ACC5-48A2-AF21-7A38144D9C42.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Koroze

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...