Přejít na obsah

Nekvalitní lak na novém autě


Lukas V

Doporučené příspěvky

Dobrý den, na  Scale koupené 3/2020 jsem si po 14 dnech při prvním mytí všiml laku na zadním levém lemu viz foto. Samozřejmě reklamace proběhla, ale bylo mi nabídnuto přelakování což jsem odmítl z principu, protože jsem nezaplatil skoro 500k za auto, které bude lakované kvůli nekvalitní výrobě. Nejsmutnější je, že je to výsledek jejich super lakovny za x milionů, která nemá konkurenci. Máte někdo podobnou zkušenost?

IMG_20200418_161309.jpg

IMG_20200420_112152.jpg

IMG_20200420_112239.jpg

IMG_20200418_161316.jpg

IMG_20200418_161340.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem se podivat ve Skodovce a videl jsem tam dost aut za linkou, co mely bud vadu laku oznacenou nebo byly odreny... 

Nektere vady jsem skoro nevidel, takze kontrola tam je. Pripadna oprava se da ve Skode dohledat, jenze nejspis nikdo nebude chtit, pokud by to prodali bez upozorneni na opravu, coz se pry deje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škodovka to uznala jako vadu z výroby, ale nabídla jen opravu což nechci, protože mi technik v auto Hegr Olomouc řekl, že to obrousi a uvidí co to bude dělat. Možná jsem víc zklamanej z přístupu tech lidí kolem a těch řečí, jako co je otravuju s takovou prkotinou a že jim by to na autě vůbec nevadilo. A nejvíc bylo tvrzení ať jsem rád, že tam je laku víc než míň. Celkově, ale ty auta nemají tu hodnotu za jakou se prodávají. Vad je tam víc, ale když kupuji novotu neprohlížím každý detail, protože nové má být bez vad, ale to bohužel neplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Lukas V  To je teda síla... Přikláním se k variantě že došlo k poškození a humpolácké opravě. Je to hnus.

Nech si u Hégra zmeřit lak na tom blatníku a třeba na střeše a budeš mít jistotu zda je to z fabriky nebo to zkurvil někdo jiný.

 

Osobně bych si to nechal opravit výměnou za nové díly aby byla stejná tloušťka laku, nebo oprava přelakováním s odškodněním za znehodnocení vozidla opravou, které může v tomto případě být klidně 10% z ceny nového vozu. 

Protože kdyby jsi to chtěl prodat, bude každý řešit jinou sílu laku na opravených dílech. A bude důvodné podezření že bylo auto bourané. Tím pádem by jsi dostal za auto míň peněz.

Hodně štěstí ?

 

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...