keras Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 ajo😀 nic klid... už je pátek. 2,5k ehmmmm☹️, šmejdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 No a kolik výrobce ušetří, když to odebral. Ta klim.schránka vyšla levněji, do toho se pustím o víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Tak zas výrobce šetří 2x, uštří na dílech a ve výsledku i nějaké to kilo celkové hmotnosti a tím pádem emise, doba je hrozná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Pro představu 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Ale jo, zase ty sesle vypadají lépe. Škoda jen, že za ten těžkotonážní příplatek nejsou větší. Když už. Otázka je, zda by se tam větší vešli. Kolik si dal za tu klimaschránku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 No vidíš, na cigára dobrý. Taková železná zásoba 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 (editace) před 7 minutami, keras napsal: Ale jo, zase ty sesle vypadají lépe. Škoda jen, že za ten těžkotonážní příplatek nejsou větší. Když už. Otázka je, zda by se tam větší vešli. Kolik si dal za tu klimaschránku? 666,- trubka a ventil U mě v tématu foto Editováno: 3. Červen 2022, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 před 3 minutami, keras napsal: No vidíš, na cigára dobrý. Taková železná zásoba 🤣 Dávám do schránek rukavice, pavouka, ke spolujezdci kabely od kamery, nabíjecí, datový, měřák napětí, kudlu a takové kravinky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Tie odkladacie schránky pod sedadlami si fakt zbytočne vyhodené peniaze. Aký asi musel byť múdry konštruktér keď vymyslel taky priestor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Tak víc tam asi ani Chuck Norris nevymyslí, ten prostor je omezenej. Cenu řešit nebudu, ale např. na vestu aby byla po ruce mi to přijde fajn. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Šli by vyrobit větší, konzole na výškovou sedačku je dál, ale rozhodli se tak. Chci/nechci - drahé/levné na každém majiteli. Speciálně na vestu ve dveřích řidiče je díra pod dešťníkem, mohu pak vyfotit … 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 V 3. 6. 2022 na 7:33, Jan R. napsal: Schránky na místě, na 10 min. Matice sejen nasunou, Torx 30. Komplet 2440,- Já dnes namontoval a musím říct, že 10 minut mi to teda nezabralo - zřejmě jinej oddíl 🤭. Nicméně oba vnější šrouby je teda "porod" zašroubovat, pořád padají a ne a ne se chytit, ale to bude asi problém můj a nevhodného nářadí, takže zatím schránky drží jen na šroubech u středu, zítra snad doladím. A taky bych rád doplnil, že schránky nejsou ve skutečnosti až tak malé, jak na fotkách vypadají. Není to sice kdovíco, ale realita je o fous lepší a taky je zaplněná ta šílená díra pod sedačkami 😉. Moc díky jan-r za inspiraci a rady 👍🙋♂️. Ještě se chystám časem na klimatizovanou schránku, tak budu zase šmírovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Jj. Klimatizovanou schránku už chce jeden uživatel v pátek máme sraz, namontuju mu ji. Ten boční plast sundat je porod, pomohl jsem si dřevěným klínkem abych plasty neojebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 před 14 minutami, marskama napsal: Já dnes namontoval a musím říct, že 10 minut mi to teda nezabralo - zřejmě jinej oddíl 🤭. Nicméně oba vnější šrouby je teda "porod" zašroubovat, pořád padají a ne a ne se chytit, ale to bude asi problém můj a nevhodného nářadí, takže zatím schránky drží jen na šroubech u středu, zítra snad doladím. Já mám takovou mini ráčnu od Bosche, prodloužený torx nástavec a šlo mi to hned. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Vejde se tam akorát 0,5L plechovka s pitím... Do stran má cca 2cm vůli a krásně v zatačkách cvaká celá sedačka🤣 Bacha na to 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Vypolstrovat 1 mm filcem jako schránku by šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Ano, už mám udělané. Na plechovku ale jen boky. Jinak by se tam průměrem už nevešla... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borona Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Origo schránka je naprosto nepoužitelná. Zbytečně vyhozené peníze. Já jsem to vyřešil následovně. Koupil jsem 2 plastové kufříky made in China, na které jsem zespodu přilepil suchý zip, aby držely na místě a necestovaly. Kufry jdou kdykoliv vyjmout a znovu přichytit ke koberci, ale není to potřeba, protože po posunutí sedadla dozadu, jde kufřík otevřít. Po vložení manuálu, zelené karty, formuláře o záznamu dopravní nehody a vesty je tam ještě min 50% volného prostoru. Při normální poloze sedadla není prakticky vidět. Cena třetinová (2x kufřík za 726,-Kč včetně dopravy), užitnost o 100% lepší, nehledě k tomu, že s kufříkem lze kdykoliv odejít. 5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 17. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2023 Chytrý a praktický👍🏼 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 dobre by bolo hodit aj link na ali mozno sa najde aj niekto iny, kto by nad tym uvazoval. za mna kazdopadne asi nie. zlata 2kova fabca, do schranky som dal dazdnik a kadejaky iny bordel kedze tam bola dost velka schranka aj na vysku(toto je velmi ploche). inak vestu asi vacsina soferov ma vo dverach kedze aj podla zakona ma byt v dosahu zo sedadla vodica tak urcite sa jednoduchsie a rychlejsie vybere prave z dveri, ja pri nej nosim aj zaznam o nehode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 Keď si tie schránky pod sedadlom z výroby ako sa dajú vymeniť za tie väčšie,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 20. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2023 (editace) Zajímavé řešení s kufříkem. Ale jedno si moc nedomyslel. Čórky slídí po detailech. Tohle já osobně bych viděl jako věc, kde se můžou skrývat dost velké cennosti. Protože nevím co v tom je. A obzvláště, když je to tahle schované pod sedačkou. Taková čórka pak po tom půjde ještě víc. Nedráždil bych je tímhle nápadem. Ale nápad je to chytrý a jednoduchý. Jenže je blbá doba 😏 Editováno: 20. Listopad 2023, autor: Anderson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borona Vloženo 25. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2023 Jak jsem psal přímo u příspěvku, kufřík není při normální poloze sedadla vidět - a už vůbec ne zvenku. Fotky jsou foceny z úrovně prahu dveří. A pokud ho někdo nalezne zevnitř, tak to už ti pak může být jedno. Přikládám odkaz na nákup kufříků na Temu: https://www.temu.com/cz/1ks-multifunkcni-kufr-na-naradi-prenosna-schranka-na-naradi-plastova-bezpecnostni-schranka-na-male-vybaveni-ochranna-schranka-g-601099517690875.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.