Přejít na obsah

Úprava zvuku výfuku (duplex)


Mrkev13

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 jsem čerstvým majitelem S3 s 2.0TSI 200Kw. Vše krásné, super, ale trošku mě štve nezvuk auta. Rád bych zkusil nějaké poladění zvuku výfuku, ale bez jeho výměny. Viděl jsem několik videí, kde lidé částečně rozpojí výfuk, tudíž zvuk může "unikat" a je pak trošku ostřejší. Tento proces jsem dělal na malém autě do města a fungovalo to, jen to pak bylo docela nepoužitelné na používání. Zkoušel někdo ladit zvuk u Superba? Nechci kupovat výfuk za 40 a nebo aktivní reproduktory do výfuku za 30, jen ho malinko okořenit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...

Ja som vybral stredný tlmič a znova ho zvaril po zvare aby vyzeral ako originál,(kôli stk) chystám sa ešte na koncove tlmiče kde spravím to isté len na klapkovych koncovkach  (ešte neviem ako to bude po otvorení vyzerať.)a na klapky dám tesniacu vložku z vodárenského konope a vysoko teplotnemu silikonu lebo  robia divný zvuk ked su zavreté.  Ale ked je otvorený tak je to lahoda po zohriaťi trošku praská medzi preradením 1234 a keď bude aj posledný prázdny tak sa teším na pop and crak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...