Přejít na obsah

Velikost nádrže


Georgius

Doporučené příspěvky

Caute. Na 1,5 tsi som pri dojazde 0km dotankoval 53 litrov,cize za mna ta nadrz ma min.55 l. vo velkom TP mam uvedeny objem 50 l. Argument o hrdle nadrze neberiem,pretoze na O III som pri papierovej nadrzi 50 l nikdy nedal viac ako 50 l,ani ked som na dojazd 0 km presiel povedzme dalsich 50 km. Skor si myslim,ze tak ako spociatku nemali klasicke budiky,len Virtual cocpit,tak na zacitku vyroby mali len velke nadrze. Alebo je to mozno inak,co je vsak jedno. Nadrz je skratka podstatne vacsia ako sa pise v ofiko materialoch. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Tragedie_v_JZD napsal:

predstava, ze by tam cast vyroby davali jine nadrze, je dost iluzorni - ta nadrz je delana na konkretni auto tak, aby se tam vesla. ono tam zas tolik mista neni.

 

a vetsi nadrz je vzdy, to neni zadna novinka.

S tou vacsou nadrzou som to myslel tak,ze tam dali mozno nadrz urcenu pre verzie 4x4,resp. RS,ktore maju oficialne 50 l nadrz a nevidim dovod,aby sa nevosla miesto beznej 45 l. Ale na vysledku to nic nemeni,realne ma Octavia skratka podstatne vacsiu nadrz aku uvadza vyrobca. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

ahojte, minule mi dosiel benzin (s 0km dojazdom som presiel cca 4-5km v meste) a nasledne som doplna dotankoval 53,5l (cca 51,5l po cvaknutie a nasledne este 2l do hrdla). Predtym sa mi sice stalo, ze som s0km dojazdom dotankoval 53,25l ale vtedy mi nastastie benzin nedosiel.

Mam 1.5 TSI a v technicaku mam zapisanu 50l nadrz. 

Takze rozhodne odporucam dotankovat skor a nepocitat s tym, ze na 0km dojazd urobite este x kilometrov.

Len pre zaujimavost na predchadzajucej OIII 1.6TDi som s 0km dojazdom dotankoval 44-45l do 50l nadrze a s 0km dojazdom som tak urobil este cca 100km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...