Přejít na obsah

Vozidlo od kouře z požáru


Luke88

Doporučené příspěvky

Zdravím, stala se mi taková nepříjemná věc vozidlo bylo v servise po pojistné události a dneska mi volal majitel servisu, že v něm začlo hořet a 2 vozidla z 5 jsou totálka zbytek je jen od kouře. A právě to moje zůstalo celé jen je prý začouzené a navrhují nějaké čištění. Nemohla kouřem na vozidle vzniknout nějaká větší škoda? A je vůbec možné vozidlo zasažené takovým kouřem důkladně vyčistit? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak lak vycistíš. Záleží jak to natáhnul interiér. Hlavně sedačky. 

 

Viděl sem bílý auto který stálo v garáži RD když chytlo v kotelně. Garáž plná kouře, všechno černý od sazí + k tomu roztavenej plast z květínáčů, popelnice a dalších blbostí a auto je ok. Auto potom bylo černo hnědý, Bylo umytý saponátem, a jak mělo zavřený okýnka tak interiér není cejtit vůbec. Jen se vyměnili filtry radši. 

A viděl sem druhý co stálo hodinu u táboráku s votevřenejma dceřiná kvůli rádiu a i po půl roce to bylo cejtit. 

 

Záleží jak blízko ohnisku to bylo - jakými žáru bylo vytavený. Jestli nejsou roztavený světla a tak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak odnesla to kapota, blatníky, roztavený nárazník, zrcátka.. a skoro celý interiér zničený od kouře, byly otevřené okénka.. Největší problém je v tom, že pojišťovna servisu (neznačkový servis, ale můj smluvní) odmítla zaplatit škody, jelikož tam je známý viník.. majitel servisu mi chce vozidlo opravit a následně si pak bude škodu vymáhat po zaměstnanci, ale to se mi nelíbí z toho důvodu, že mám obavy, že se budou snažit co nejvíce mírnit škody a vozidlo spravit za co nejmenší cenu.. Ale nevím co se bude dít, když to odmítnu s tím, že si dám vozidlo do škodovky, jestli mi to taky zaplatí? Vozidlo mám samozřejmě pojištěné i svoji havarijní pojistkou.. Nějak v tom neumím chodit proto se obracím na vás a budu rád za každou radu jak byste postupovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sa rozhodni co chces, bud kvalitne opravene auta alebo auto bez starosti. 

Pravnik ti zosmoli zalobu na servis, a znalec ti odhadne skody na aute za kolko by to slo opravit. Bud sa dohodnes na sume od servisu a potom si to das opravit inde. A bez sudu ti nikto peniaze neda. 

 

Osobne by som to predal a kupil druhe auto, lebo neverim ze to vycistia tak ze to nebude smrdiet. 

Editováno: , autor: atlan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...