fandaklara Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Setkal se někdo stim že kamera přehrává na infotainment rozmazaný obraz? Kameru jsem samozřejmě cistil a koukal jestli není třeba poskrabana atd. ale nic jsem neobjevil. Jinak se to stalo ze dne na den. Dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budlik512 Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Řeším úplně stejný problém. Jedina věc, která je na kameře ostra je můj vlastní nárazník. Dál už je vše rozmazané. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fandaklara Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Přesně to souhlasí. Mám to úplně stejně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross Posted January 6 Share Posted January 6 Při další jízdě mrknu. Teď jsem dojel domů a měl jsem obraz rozmazaný, ale zároveň byla kamera zasviněná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budlik512 Posted January 18 Share Posted January 18 Ahoj. Vyřešil někdo rozmazaný obraz zadní kamery? Mě se nechce zase do servisu 😞, zvlášť když se to rozmazalo z ničeho nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fandaklara Posted January 18 Share Posted January 18 Bohužel ne ale 10.2 jsem objednán do servisu, tak jsem zvědavý co řeknou. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fandaklara Posted February 14 Share Posted February 14 Dnes auto vyzvednuto ze servisu a kamera se musela vyměnit. Prý je to docela časté. Takže už zase vidím krásně a ostře. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budlik512 Posted February 18 Share Posted February 18 a na kolik to prosím vyšlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fandaklara Posted February 18 Share Posted February 18 Naštěstí na nic. Auto je do září v záruce, takže to šlo na ně ale teď řeším ještě šustění od rozvodů takže asi příští týden zase servis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budlik512 Posted February 18 Share Posted February 18 safra 🙂 . ono vyměnit ji nebude problém. Problém bude její následná kalibrace, kterou člověk jen tak doma neudělá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fandaklara Posted February 18 Share Posted February 18 To bohužel asi jo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budlik512 Posted March 2 Share Posted March 2 Dnes jsem se dostal k tomu, abych se mrknul na kameru. Rozebral jsem tlumení pátych dvěří a vytáhl kameru. Bylo hned jasné co se stalo. Čočka se odlepila od těla kamery. Takže už je jasné proč mám rozostřeny obraz. Jdu se tedy objednat do servisu na výměnu a kalibraci. P.S. a ne, nezpůsobil jsem si to sám. Kamera šla z madla vyjmout úplně volně 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budlik512 Posted March 3 Share Posted March 3 Tak za výměnu kamery si autorizák řekl 15500 Kč. Z toho za výměnu a kalibraci chtěji 3000. Na netu je nová OEM kamera za 3500, tak jsem se s nimi domluvil, že si novou kameru koupím a namontuju sám a poté k nim zajedu na kalibraci. Jen bych se rád zeptal. Kamera, co mám v autě má kod 5WA980556A. Petka ukazuje nejnovější je 5WA980556D. Jsem schopný sehnat obě. Platí opravdu pravidlo, že to koncové písmeno je jen znak aktualizace ("vylepšení"), a jinak jsou naprosto kompatibilní a ta s příznakem "D" bude fungovat stejně, ne-li lépe? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts