Přejít na obsah

Chromova lista ponad okna - odtrhnutie


slavo

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

mam problem ze v niektorych situaciach ked otvaram predne dvere, ta chromova lista co je ponad ne zachyti chromovu listu co je ponad zadne dvere (v tom mieste ako je na obrazku) a vytrhne ju z toho gumeneho tesnenia co v nej drzi. Da sa tam sice zatlacit nazad, ale uz ma to prestava bavit. Mate niekto podobny problem, ako ste ho riesili?

 

427529482_Snmka.thumb.PNG.e7ab9aacf4b9940c2a974f0eaee2e71c.PNG

 

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

mě to opravil mechanik ŠA před servisem během 5 min.Vyloupl tu chromovou lištu, potom chytil to těsnění v místě kde ta lišta končí a z vnitřní strany ho začal prsty páčit směrem přes rám dveří ven.Těsnění povolilo potom pokračoval směrem dolů/dopředu asi tak do poloviny dveří.Poté těsnění potlačil dopředu a uvolněný zbytek nasadil zpět.Nacvakl chromovou lištu a bylo hotovo :-).Nic na tom není,zvládneš to i sám.Pokud by se to začalo zase posunovat,tak říkal podlepit.Mě už to drží půl roku na místě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo. Jo. Delali mi to na zaruku. Tesneni mechanik podlepil asi v delce 10cm v rohu nahore. Oprava se povedla az na podruhe. Proto jsem u toho byl v dilne. Posunuje se to kvuli usporam. Volkswageny maji v ramu dirku a do ni zapada vystupek v tesneni. Superb to nema. Proto se to posouva. 

Editováno: , autor: Michaltvr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 6 měsíců později...

Tak hlasim, ze je to

uplne jednoduche. To paceni smerem ven neni mozne zacit na kraji, tam je tesneni zahaknute kolem dokola. Pak uz staci jen odpacit cca 10cm pod vrchni kraj skla a pricvaknout zpatky tak, aby prave v hornim rohu dveri tesneni nebylo navolno smerem k zadnim dverim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...