Přejít na obsah

Nosnost kufra s3 face lift hatchback


Stan-m

Doporučené příspěvky

Cawte , idem za vami s otazkou ,ze aku ma vas superb nostnost kufra? v knizke neviem nikde najst  kde by bolo jasne napisane ze nostnost je do tolko kg.A stalo sa mi ze som mal v kufri  250 kg a zadok mi totalne klesol az som sa bal, ci sa mu nic nestane a to som nemal ani confort mode nastaveny .. klasika normal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na toto existovala doplnkova vybava Nivomat, ktoru nebolo mozne kombinovat s DCC. Po FL zmizla z cennikov.

 

Nicmene, ano, ked nalozim 300kg cementu, tak auto sedi solidne, ale s takouto nalozou by som nikdy dlhsie trasy nejazdil.

 

Inak nikde nie je specifikovana nosnost kufra, len nosnost celkoveho vozidla. Takze je na tebe ako tu hmotnost rozlozis v priestore auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždy si může takovou vzorovou kombinaci nechat převážit na váze - sběrné dvory/suroviny/podniky - často to dělají na kšeft, jedno převážení třeba za stovku. Spíš je důležité rozložení - řidič a zbytek nákladu za zadní nápravou není dobrý nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Nosnost kufra s3 face lift hatchback

vdaka za odpovede ,test jazda bola ked som tam mal 10 vriec lepidla a zadok klesol :) a som odchadzal so stavebnin pototo ze az a prezival kazdu nerovnost na ceste :D.. Vzdy som si myslel ,ze kufor by mal mat 300 kg nostnost pri sedane a do 5000 kombicka ale tak ako aj pise pan hore ,ze ked vsetko zvazim .. nadrz a napravy a ine vypavenie tak na samotny naklad vela neostane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neřešil bych jen hmotnost, ale i umístění -  něco jiného je jen v kufru (vše za nápravou)  x  položené sedačky a rozloženo i na ně!

 Odvezl jsem v kufru 36 betonových dlaždic naivně se domnívajíce se že nemají víc jak 7 kg/kus. Jelikož zadek auta byl na doraz, jednu jsem pak zvážil - 10kg :-( 

Náprava to přežila bez újmy, ale jel jsem dost opatrně  :-)

Editováno: , autor: _Stenly
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud auto DCC ma, tak ho nastavit na co nejtuzsi rezim (sport nebo custom rozsireny RACE), at to pri pripadnem hrbolu propruzi co nejmene.

Znameho superb vezl asi 375kg okrasnych sutru, rozlozenych po kufru i sklopenych sedackach.. Vic uz bych tam fakt nikdy nedaval (idealne ani uz tech 375kg).

 

 

AB308B95-1820-4BFD-B904-198191B633D4_1_105_c.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...