Katys Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Ahoj všem, mám octavii III 2.0 TDI 110kw a chtěl bych se zeptat jestli neměl tady někdo podobný problém, při prudším bržděním je slyšet že zadní nápravě rana jako kdyby mi tam házel někdo pytel brambor do kufru. Stačí se jen trochu rozjet a rychle pribrzdit a hned je to slyšet, že by sjete destičky? Díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stafa Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Nebude to šplechnutie nafty v nádrži? Už sa to kdesi spominalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vápno Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Jojo tipuju to taky na tu naftu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beuticek Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Taky si myslím. Dělá mi to taky. Někdy je to dost slyšet. Zkus natankovat plnou a sleduj, jestli to bude dělat i tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katys Posted October 15, 2020 Author Share Posted October 15, 2020 Mám právě plnou nádrž, taky mě napadlo že by to mohlo bejt tím. Ale dost mě to překvapilo že by to udělalo takovou dutou ránu. Díky moc 🙂👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin.sv Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Nemas automat?? Dela mi to same u 1.5TSi v DSG-cku zejmena brzdeni ze 40km/h az do zastaveni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati-cb Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Dělá to i mě, pokud je plná nádrž ozve se při zabrzdění dutá rána... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stafa Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Mne to robí pri cúvaní zo dvora, keď sa auto zhupne z obrubníka - presne ako spomínal Katys, akoby mi niekto "hodil do kufra pytel brambor"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy84 Posted March 27 Share Posted March 27 Zdravím, mám Octavii 4 r.v.2022 a od včera to stejné. Jako by mi do kufru někdo hodil různý počet brambor. Někdy je to slyšet více někdy méně. Nádrž mám plnou. Nikdy mi to nedělalo až nyní od včera. Díky za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts