Jump to content

Nove auto, cena, vybava a cekaci lhuta

Pat007cz

Recommended Posts

Jak dlouho jste na nového Superba čekali ?

Já bez 1 týdne půl roku na výrobu - byl objednán na konci listopadu 2015 a vyroben teď v květnu.

Nicméně už čekám skoro 3. týden (20 dní) na svoz k prodejci. Je to vůbec možné ???

VIN už mám, auto jsem před 14 dny pojistil a do koruny doplatil a jedná se o renomovaného prodejce v Praze. 

Nicméně auto je stále prý u škodovky, do které už prodejce posílal urgenci na svoz...

Suberb III Combi, 4x4 LK, bez střešního okna.

Automobilka prej občas namátkově vybere nově vyrobený vůz a provede jeho důkladnou kontrolu což může dodání zpozdit.

Nevíte o tom někdo něco ?

Je možné kontaktovat přímo škodovku s dotazem na vůz když mám VIN a kupní smlouvu ? Budou se semnou bavit ?

Díky, Patrik 

Artigasem bych nestrašil. Auto dostal 10 dní po založení vlákna, kdy ještě nevěděl, že nějaké zpoždení bude. To není tak dlouho, a navíc podle svých slov dostal štědrou kompenzaci.

Také mi těch 10 dní přijde jako nic.

Mě volal prodejce, až když auto stálo u něj za plotem. Že prý už nikdy nevolá zákazníkům dopředu (zřejmě po nějaké události).

Já nebyl ani trochu připraven a auto jsem vyzvedával až za 7 dní přesně.

(Podepsání a ověření plné moci na přihlášení, vystavení faktury, proplacení, čekání až dorazí peníze na účet, samotné přihlášení, příprava vozu, atd...)

• 1 month later...

Zdravím, mám objednáno Supa, 2.0 TDI LK, 140kW, 4x4. Prodejce mě informoval o datumu výroby 26.týden, tedy před celozávodní dovolenou. Nicméně auto prý zůstalo na výstupní kontrole celou celozávodku a stále je v MB. Dnes mi prodejce sdělil, že má info od ŠA, že společně s mým supem je tam dalších 200 aut, kvůli nějakým dodělávkám a že vlastně neví, kdy auto opustí závod:( Nemáte o tom prosím někdo nějaké info? díky

Pokud to nekomu pomuze tak posilam info ohledne cekacky.

Superb liftback TDI 140kw, DSG, 4x4, L&K, navic line assist, blind spot, smart light, tmave okna vzadu, 19'. Objednano 14.4. Dokonceni vyroby 12.8. + cca 1-2 dny na logistiku, registraci apod.

V 19. týždni (11.5.2016) objednaný Superb Combi TDI 110kW DSG vo výbave L&K, biela moon, hnedá koža, takmer full (okrem panoramatickej strechy). Predajca vtedy odhadol dodanie vozidla na začiatok októbra.
Aktuálne je výroba vozidla naplánovaná na 34. týždeň (do 26.8.2016) a vozidlo má byť u predajcu pripravené na odber začiatkom septembra.

• 2 weeks later...

zdravim, neobjednavali ste niekto teraz v poslednej dobe?

dnes som bol prvykrat iba pozerat predbezne auta v autosalonoch, v skodovke som pozeral len superba, po posadeni dovnutra som bol nadseny, aj ked moj by urcite nebol v takej plnej palbe ale pekne auto aj zvonka... ale ked som sa opytal na priblizny termin dodania tak vraj 5-6 mesiacov? to ma teda dorazilo, chcel som auto zacat aspon este tento rok odpisovat, mozno este keby bolo v januari ale 6 mesiacov to je fakt moc :(

• 3 weeks later...
V 2. srpna 2016 at 15:29, padrys napsal:

Zdravím, mám objednáno Supa, 2.0 TDI LK, 140kW, 4x4. Prodejce mě informoval o datumu výroby 26.týden, tedy před celozávodní dovolenou. Nicméně auto prý zůstalo na výstupní kontrole celou celozávodku a stále je v MB. Dnes mi prodejce sdělil, že má info od ŠA, že společně s mým supem je tam dalších 200 aut, kvůli nějakým dodělávkám a že vlastně neví, kdy auto opustí závod:( Nemáte o tom prosím někdo nějaké info? díky

Tak jak to dopadlo? Už máš informace, nebo dokonce auto? ;-)

Edited by Pajapaja25

Jo auto už máme doma....nakonec se to ale zdrželo až 10 dní po ukončení celozávodky. Prý jim chyběl nějaký díl:(

Ale vlastně dodnes nevím, co tam byl za problém. Buď ŠA s prodejcem moc nekomunikuje, nebo to má ŠA v ......

Zajímavé je, že mi po převzetí auta za 14 dní volali z ŠA, jak jsem byl spokojený s nákupem apod:)

• Pawouk pinned this topic