Přejít na obsah

Nefunkční infotainment online, skoda connect


Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, MajkD napsal:

Tak nefunguje stále. Přemýšlím že zajedu do servisu. Nemohl jsem si někde něco blbě přepnout, zakázat? Nejsem si toho vědom ale člověk nikdy neví. 

 

není .. je to normálka.

 

na pozdim takhle nejel asi měsíc, ted na jare asi tejden ... 

 

v servisu s tim nic neudelaji .. jenom udelaji hardreset, takze prijdes o nastavení atd.. ale nic to nevresi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 hodinami, MajkD napsal:

Tak nefunguje stále. Přemýšlím že zajedu do servisu. Nemohl jsem si někde něco blbě přepnout, zakázat? Nejsem si toho vědom ale člověk nikdy neví. 

Jelikož se mi to stalo také několikrát u Scaly a vždy mě infolinka odkázala na servis, tak naposledy cca 3 týdny zpátky jsem to zkusil svépomocí - pomohlo vytažení pojistky pro panel přístrojů/SOS volání/online služby. Globus zbělal a spojení šlape, ale na druhou stranu z menu zmizel Marketplace a zatím se neobjevil. Ne že bych ho tedy nějak extra potřeboval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

K čemu slouží skutečně Skoda connect a infotainment online?

Potřebuju to, aby jela normálně navigace? Pokud ne, mám na háku nějakou blbost v mobilu abych se mohl v noci, když mne vzbudí kočka podívat zda mám dost oleje v motoru. Klidně vytáhnu SIM-ku z toho krámu pokud to pomůže a nebude otravovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze mám čekat týden nebo měsíc? To jsou výpadky škoda connect tak caste? Jak říkám, auto mám od února a to uz je potřetí, kdy je výpadek na x dní, řešila jsem vždy po týdnu servisem. Já si už říkala, že chyba je v aute. 

Nechapu funkčnost tohoto polotovaru 😂

Editováno: , autor: Mdoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šedou planetku mám už od čtvrtku stále, tedy 4. den.

Zkusil jsem tovární nastavení s nadějí, že to zas na pár týdnů poběží.

Ovšem, to byl omyl, protože k továrnímu nastavení je asi potřeba, aby auto bylo online.

Proběhlo to jen tak napůl, nastavení kde čeho se vymazalo, ale hlavní uživatel zůstal nedotčený...

Asi pojedeme do servisu :-(

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolegové, je to teda tak, že pokud máte šedou planetku navigace je zcela nepoužitelná? Nebo dokonce celý infotainment včetně ovládání rádia, funkcí auta, klímy atd?

 

Když z toho vyrvu SIM kartu a zahodím jak to nejdále půjde, rozjede se navigace ale nebude ukazovat aktuální stav dopravy stahovaný ze servru Skoda? Pojede pouze TMC nebo ani TMC ??? V ČR je to sice jedno, protože TMC funguje tak, že neukazuje prakticky nic ale třeba na Slovensku, v Rakousku, Německu je TMC OK.

 

Prosím budu vděčný za popis zkutečného výsledku "šedé planetky", ještě stále můžu vyhodit z konfigurace tento nedodělek/troublemaker a za 900 EUR si koupit třeba externí topení nebo něco co je funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S šedou planetkou od čtvrtku se mně dříve vytvořený a přihlášený profil připojuje, ale nejdou on-line služby - dopravní situace do navigace, návody, shop... nevím co dál. Určitě se nepřihlásíš, pokud ještě přihlášený nejsi.

Navigace jako taková jede.

Na rovinu, kdybych teď vybíral výbavu, šel bych do té stejné. Věřím, že se vše v dobré obrátí :-)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, takže planetku zrušit a vše jede. dobrá zpráva.

TMC v případě nepŘipojení je u stávajícího columbusu k dispozici?

 

Profily jsem třeba u Insignie nikdy nepoužil, ano je to hezké, každý svoje nastavení sedačky a zrkadel, svůj telefon, kontakty, cíle, rádio stanice a nevím co ještě. Ale jenom do momentu, kdy je potřeba udělat zásadnější změnu pak to lze třeba jenom v hlavním profilu a chtělo to třeba smazat ostatní profily a pod.

 

Ono, co která navigace dokáže je na dlouhou a nekonečnou debatu. Waze tě taky weme polní cestou, kde zapadneš třeba do bláta. Já pokud potřebuji opravdu navigovat - například při zablokované D1 - a ne se jenom "svézt" z Prahy do Ostravy tak vždy vytáhnu Garmin, kde mám zadefinované v bodech například nájezdy a výjezdy z dálnice takže můžu zadat kde to má sjet dolů a kde se vrátit a podobně. To snad WAZE umí mám pocit jenom jeden průjezdový bod, nebo se pletu?

Editováno: , autor: OpelInsi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi dneska úplně umřel Columbus. Během krátké jízdy v poledne se co minutu restartoval a večer když jsem jel domů to udělal třikrát a úplné KO. To je vám ale legrace, že si najedou nenastavíte vůbec nic :) clima nejde, parkovací senzory, vypínání auto-stop, handsfree, navigace na přístrojovce, SOS tlačítko atd. Můžu bejt asi rád, že vidím budíky. Báječná aplikace MyŠkoda, ale žádnou závadu nevidí a ještě tvrdí, že je celé auto odemknuté a okénka stažena.  To ale, občas dělala i bez této global závady... 

Minulý týden se mi ukázalo, že je připravena nějaká aktualizace, tak jsem to potvrdil, ale žádnou změnu jsem nepozoroval. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuju Amundsen MIB3 v pátek 30.4 vyskočila aktualizace, neměl jsem na to čas. A od té doby planeta šedá shop mrtvý. Connect poslední informace z pátku dopoledne a odpoledne už ne, jedině co se snad aktualizuje je poloha vozu

 

Editováno: , autor: BerryCZe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Update se me stahl v sobotu a presne po instalci prestalo fungovat on-line pripojeni, shop, car connect, a jako lahudka, prestalo me to prirazovat uzivatele ke klicku. Musi se 2x-3x nastartoval pak ho to priradi, jinak jsem host. Necham jeste tyden a pak asi servis. Zrejme povedeny update.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...