Přejít na obsah

Kamiq 1,5 TSI 7 DSG - brzdy divný zvuk


marek8953

Doporučené příspěvky

Ahojte , za poslednú dobu sa mi ozýva čudní zvuk/vrzganie / pri brzdení pri malej  rýchlosti dopredu aj dozadu .Auto má 5500 km , denne sa na ňom jazdí tak že problém by nemal byť . Chcem aj navštíviť servis ale ešte pred tým chcem vedieť či niekto to už neriešil .Ak by niekto mal nejakú skúsenosť nech sa podelí .......Ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Občas to chce brzdy trochu víc sešlápnout, aby se pořádně zapojily hlavně zadní koutouče. Očistí se a je to v pohodě. Já pozoruji takové "drhnutí" i třeba po denním stání, když prší nebo je vlhko. Na kotoučích se zřejmě vytvoří nějaká vrstva oxidů a první brždění zní divně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

ahoj, aj ja si myslim, ze ich treba obcas poriadne zoslapnut, aby sa aj tie zadne zapojili, lebo tie aj tak vyzeraju, ako keby sa s nimi nebrzdilo... hrdzave, doryhovane, take cudne... aj to brzdenie je take vseliake... neiste, auto sa nevie rozhodnut do ktorej strany ma tahat, cakal som viacej od Skodovky a to by auto pri brzdeni malo ist rovno... inac pri tom prudsom brzdeni cakam, ze sa kotuc rozleti... moze sa aj nieco take stat? mam stav tachometra 5979 km

Screenshot_20210705-105829.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Řešili jsme to i u Scaly. Při pomalém dobrzdění jdou prostě slyšet, něco takového mezi vrzáním a šustěním. Nedělá mi to vždy, možná to závisí na teplotě / vlhkosti, kotouče mám čisté hladké. Další parádička jsou ty rány, které to od brzd dělá, když se mění směr dopředu - dozadu, zřejmě brzdový asistent. Tipuji to na další sadu vlastností.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...