Přejít na obsah

Sound system Canton MR21-hlasitost


Doporučené příspěvky

Ahoj mam Canton ve vozidle mr2021 a stále bojuji s nastavením hlasitosti, respt.zvuk mi prijde strašně potichu. Respt.na nižší hlasitost přes ovladac neni zvuk skoro slyšet.  Pokud dám hlasitost systému na hlasitěji na poslech, tak jsem skoro na 80% celkové hlasitosti. Ale pri poslechu pres BT z mobilu (mam nastaveno v systému bt přehrávání na vysokou hlasitost) tak je hlasitost v pořádku, hlasitější poslech je cca na 40% nastavení a už je to opravdu rachot. 

Jinak musím říct ze Canton hraje celkem slušně, možnost zapnutí Dolby Pro Logic II je zajímavé, woofer taky pěkně duní s možností individuálního nastavení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 týdny později...

U me je hodnota 7 = nejhlasitejsi poslech. Pri vypnutem motoru a stojicim aute ale samozrejme rozdil neni. Jeste se mozna zkuste pro zajimavost pohrabat v moznostech ztlumeni pri navigacnim hlaseni, parkovacim asistentu atd. (resp. vsechny ztlumeni uplne zrusit), jestli tam nahodou neni nejaka zrada a infotainment negeneruje nejaky event, který by zvuk utlumoval.

Ja normalne posloucham cca na 30-40% hlasitosti, ktera mi prijde "bezna" (pokud se s nekym v aute nebavim, pak to chce min).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...