Přejít na obsah

Chybějící položky v infotainmentu


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem dostal nakonec info od prodejce, že od verze infotainmentu MIB3 tam nabídky "Informace sport", "Drive green" a "Stopky na infotainmentu" nedávají. Dívali jsme se i na jiné Karoqy, které tam měli na prodejně, ale nabídky nebyly v žádném(Drive green myslím býval ve všech výbavach). Chyba je tedy spíše v návodu k autu a v nové verzi návodu by tam  tyto věci neměly být popsány.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smazat z manuálu by to měli.. Ale jinak asi dobrý rozhodnutí, minimalne drive green je uplna zbytecnost, nevim jak se to pocitalo protoze kdyz jsem mel vetsi green score tak jsem mel vyssi spotrebu a obracene, mozna to fungovalo kdyz nekdo jezdi kompletne stejnou trasu a za stejnych podminek (pocasi, doprava,..). Stopky zni jako uplna zbytecnost. To sport menu mohlo byt celkem dobre pro par zvidavych jedincu, sice je to neco co by asi slo snadno ukazat pred OBD2+apka na mobilu, ale proc to nemit rovnou v infotainmentu. Zkratka vyhodili to co drtiva vetsina lidi nepouziva a zapomneli to odebrat z dokumentace, to se stane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...