Přejít na obsah

Součástka zapadlá pod středovým panelem Fabia II


Tedd

Doporučené příspěvky

Zdravím, dnes jsem sundal středový panel a v zadní části pod panelem jsem našel tuto součástku. Ve středovém panelu je pouze AUX, zásuvka a pak připojení k ručce. Nevím o ničem jiném, co by tam mělo nějaký konektor. Dokázal by někdo poradit, k čemu slouží? Případně, zda vůbec patří do škodovky, ale jak jinak by se vzala zrovna na takovym místě, kam nemá nic možnost zapadnout. Na malém štítku má označení:
GT/836055/F
20100908/D
6390/03477
a na těle je vyryto MD 823023.
Pod žádným z těchto označení jsem na googlu žádný náhradní díl apod. nenašel. V autech jsem lajk, tak se omlouvám, ale nevím jak to má Fabie, ale zásuvka mi jede i po vyndání klíčků ze zapalování, tak jestli by to nemohlo být ono, případně mi blbne vyhřívání sedačky u řidiče, na 1 nehřeje, na 2 hřeje jen podsedák, záda ne a knoflík na jedničku svítí i 1 i 2 zároveň,tak zda by to nemohlo být třeba od toho. Ikdyž si myslím, že prostě jen vadná dečka. Především mě spíše jen zajímá co to je, nerad bych vyhodil něco, co by patřilo k autu.

Fotografie:
Foto1

Foto2

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tedd:

Zásuvka je trvale zapojená, nevypíná se s klíčkem.

Máš vadnou dečku v opěradle. Na 2 mají hřát obě, sedák i opěradlo, na 1 jsou zapojeny do série, takže když je přerušený obvod, tak nehřeje žádná.

V útrobách auta se běžně najde drobná součástka. Když něco někam mechanikovi spadne a nenajde to hned, tak nemá čas to hledat, tak vezme z krabice další.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...