Přejít na obsah

Vysoký nájezd kilometrů


Pavel.B

Doporučené příspěvky

zdravim zajímali by mě zkušenosti majitelů který mají vyšší nájezd km, myslíte že má cenu pořizovat tuhle motorizaci když to má najeto 250-300 tisíc? vím že z větší části záleží jak se o to majitel stará ale přece jenom po vyšší porci kilometrů už to nebude jak za mlada :D

tak mě zajímá co od toho čekat při vyšším nájezdu 

díky za každý info

Editováno: , autor: Pavel.B
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus, já ho mám teda jenom pár měsíců, na tacho je 373000km, ve 370000 byla velká oprava(rozvody, svíčky, cívky, repase hlavy, přetěsnění, všechny oleje....), zůstaly tam akorát písty a klika, olej to nežere, takže ty jsou v poho. Ta hlava bude zakarbonovaná asi u každého, přímý vstřik na to prostě trpí, ale to se dá cenově zvládnout. Rozv. řetěz sice vytahaný nebyl, ale na jedné vačce byly o jeden zub přeskočené a 2 vodící lišty prasklé.

Trochu je problém s výfukem, docela rezne, jako celý spodek auta, momentálně mám zadní díl svařovaný, páč novej je dost drahej a jenom origo, nebo tunning.

Jinak díly jsou cenově celkem normální, až na vyjímky, třeba ten výfuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

jako druhý majitel jsem koupil liftback r.v. 2011 s nájezdem 212.000 km. První co jsem záhy měnil byly náboje s ložisky na předních kolech, protože za jízdy hučely. Následovala výměna předních tyček stabilizátorů (kostí). Po dvou letech jsem měnil svíčky. Nyní mám 250.000 km a jakákoliv servisní prohlídka (pevná: 1 rok nebo 10.000 km) a taktéž již druhá technická kontrola a emise jsou bez závad. Dle vyjádření mého známého (automechanika) vůz vypadá jak nový (i zespodu). Vůz není garážovaný a občas mu vyženu pavouky z výfuku (souvislá jízda okolo 20 km ve vyšších otáčkách - min. 4000 ot/min). Palivo tankuji Verva 100 u Benziny.

Zatím jsem maximálně spokojen a o prodeji vozu vůbec neuvažuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...