Přejít na obsah

Superb mk1 - spolujezdcuv zamek


suchyn11

Doporučené příspěvky

Zdravim,

PROBLEM - Superb MK1 (2004) prestal fungovat zamek u spolujezdce. Uz delsi dobu se obcas zamcel / odemknul az na druhy pokus, ted prestal fungovat uplne. Zustalo to v zamcene pozici. Nevim, jestli je zamek uplne ko, kazdopadne pri pokusu o odemceni nic neslysim. Zatahnu za kliku zevnitr, cudlik vyjede, ale hned zase zajede, bez uspechu je to jak pri pokusu o odemceni na dalku, primo klicem od ridice tak i vnitrim tlacitkem.

 

IDELANI RESENI - 98% cest jezdim sam, kdyz nekoho vezu, sedne si dozadu (od toho ten Superb je, ze), takze me to vubec netrapi. Krome casove nebo financne narocnych oprav, ktere jsou tu na foru rozebirany tak uz 100x, jsem nasel video, kde se panovi podarilo 'odemknout' dvere odpojenim kabelu od vnejsi kliky (dvere se pak daji otevrit pouze zevnitr), je to ale na novejsi generaci koncernu, ja tam nic takoveho nemam - https://www.youtube.com/watch?v=UREb0IJu_H8.  Nevi nekdo, jak ot gramla jako ja muze vyresit za 0Kc a za par minut? :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Teď jsem řešil stejný problém zasekleho zámku, choval se jak kdyby do něj nešel proud. Samozřejmě jsem měl strach rvát tapec abych ho nezničil a tak mě napadla metoda že jsem otevřel zadní dveře a když se podíváš na bok těch spolujezdcovych dveří ze zadu je tam vidět jeden šroub kterým je připevněn zámek ke dveřím. Tak jsem vzal příslušný bit, pár prodloužení a kladivo. Nasadil jsem bit do šroubu a lehce začal poklepavat po prodloužení. Mezitím co já jsem klepal přítelkyně mačkala odemykání a světě div se zámek se otevřel. Pak už nebylo nic jednoduššího než zámek vyměnit a je po problému. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...