Přejít na obsah

Vzduch v kabině


Donovan

Doporučené příspěvky

Zdravím, můžete mi prosím někdo poradit kudy Škoda Octavia II nasává vzduch z venku do kabiny? Ideálně na nějakém obrázku, kde by jste mě zakroužkovali ten vstup :) Pokud dobře chápu pro klimu i topení je to stejné, saje to nějakou tou mřížkou vepředu, ale potřeboval bych zjistit kudy. Už týden mě tam smrdí jak kdyby nějaká zdechlina, když pustím vzduch do kabiny. Než to strčím do servisu, rád bych na to kouknul aspoň zvenčí, ať nedávám x-tisíc za to, že je tam někde zdechlina kuny nebo myši hned na začátku sacího otvoru a mohl bych to vytahnout klidně sám. Děkuji! 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 11. 2020 na 12:06, Kuchar7 napsal:

Hledej pod mřížkou pod stěračem u spolujezdce.

Kuchar7:

Prepáčte, prečo radíte konkrétne pod stieračom spolujazdca. Keď otvorím kapotu vidím vetracie mžírky na oboch stranách. Má to nejaké opodstatnenie, že práve tá u spolujazdca? Ďakujem

kapota.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud bys alespon částečně demontoval u spolujezdce tu mřížku, tak je tam utopený otvor pro nasávání vzduchu do kabiny, většinou tam bývá nějaký rámeček kvuli zatékání vody. Tím si ale nejspíš nepomůžeš, budeš potřebovat vyměnit filtr kabinový (je někde pod palubkou u spolujezdce), ale bude i potřeba dezinfikovat klimu. Ten filtr, když je starý a navlhne, tak neskutečně smrdí.

Editováno: , autor: Čečulák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad budeš mít štěstí a bude to jen filtrem a pomůže desinfikovat výparník. Nám kdysi do OII vlezla myš a chcípla na radiátoru. Docela se všichni divili jak se tam dostala. Musela se rozdělat celá palubka a středový tunel.

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...