Přejít na obsah

S3 LK bílá kůže - zkušenosti ?


mr.p

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mate nekdo S3 v bile kuzi?

Zajimaly by mne Vase zkusenosti - udrzba, spineni, fleky, .... nekde jsem cetl ze to je ok, jinde ze to je katastrofa (dost me vystrasil clanek kde nekdo psal ze si sednul v novych dzinach do auta a bile sedacky zustaly namodrale :( 

 

diky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zadny takovy zkusenosti nemam, bezne pouzivani, jednou za mesic dva to vzit necim na kuzi jako treba Sonax Xtreme nebo jsem i mel primo neco origo Skoda a je to ok, i po 100 000 to vypada jako nove. Hadr teda pri cisteni spinavy je, takze je videt, ze to cistit je potreba. A je potreba luxovat to obcas, aby v tech dirkach nebyl humus.

 

Samozrejme tam nesmis pustit parchanty s prackama plnyma zradla aby od nich byl klid, jak uz jsem taky videl, ale jinak je to bez starosti. Naopak bych videl jako slozitejsi na cisteni variantu latka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak přesně něco podobného se přihodilo otci u jeho SII - kombinace bílé kůže a indigo jeansů vedla přesně k tomu zabarvení, jak ukazuješ na fotkách výše. Auto si nekonfiguroval, bral ho jako skladovku s výraznou slevou a tuším, že tam nebylo ani odvětrávání sedadel. Každopádně vím, že později toho trochu litoval, jezdil s nějakým potahem a do bílého interiéru v dalším autě už nešel. Pokud ale jezdíš v látkových kalhotách / obleku, tak tohle by hrozit nemělo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no co jsem tak koukal tak alespon v nabidce jsou ted 1.8 TSI 136kW LK a vsechny jsou v bile kuzi :( .. ale 2.0 TSI 206kW LK co je v nabidce tak je uz v hnedy.. jen tech 206kW mi prijde na cesky silnice zbytecny a zbytecne se ta spotreba zvysuje pak :( nemluve o povinnem ruceni

Editováno: , autor: mr.p
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám S3 v bílé kůži s perforací už dva roky, bylo to kupované jaké předváděčka a není s tím vůbec problem. Je fakt že nemám děti, ale jezdim denně, v jeanasech i plátěných kalhotách a nic. Předtím jsem měl látkové sedačky a tohle je na údržbu mnohem lepší. Meju to cca 1x za dva měsíce když na sedačkách začne být vidět drobné zbarvení Sonaxem z benzínky a po umytí jsou jak nové. Trošku horší je jak snadno se odřou, stejně tak vytahané švy nepůsobí že by to mělo vydržet 300k... ale pořád to ještě jde (najeto 90k).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem se béžového interiéru trochu bál (předpokládám, že mluvíme o béžovém, i když zmiňujete bílý...), ale po 5ti letech je jak nový.
Tak jednou, dvakrát do roka vezmu sedačky Sonaxem. 
K těm fotkám sedaček, jak jsou do modra - tady bych spíš viděl, že za to mohly nové, neoprané jeany (možná i pochybné kvality). To je jediný, na co myslím - třeba když si manželka koupí nový, tak vyžaduji, aby než si je vezme do auta, byly už alespoň jednou vyprané. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám světlý interiér 2.5 roku a zatím přežívá i s 3 dětmi. Lehké zabarvení od manželičiných jeanů šlo dolů jak ubrousky na kůži, tak čističem od želvy. A nejvíc strachu mám, když zaprší a žena má čerstvě nabarvenou hlavu. To měla kolem ramen radši ručník. Ale ten by měla stejně, protože to nejde vyprat ani z oblečení.

Další auto budu objednávat zase se světlou kůží.

Editováno: , autor: Delphin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...