Robie_08 0 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ahoj, nevím zdali se to tady na fóru někde řešilo nebo ne, ale každopádně jsem to nikde nenašel. Chtěl jsem se zeptat zdali jde něják seřídit zavírání el. kufur u kombíku, aby to nedělalo takové příšerné rány? Odstranil jsem kvuli tomu i rámeček spz a poznávací značku nalepil, ale není to úplně ono. Všimnul jsem si, že některým autům, které mají el. kufr se jim zavírá velice ladně, ale mě to vždycky třískne, že mi to trhá srdce. Je nějáký způsoba jak tado toto vyřešit? Díky Quote Link to post Share on other sites
fedkor 0 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Ahoj, taky mi to dělá mám OIII 2015, zatím jsem taky nenašel žádnou odpověď. Quote Link to post Share on other sites
misor1994 125 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 (edited) Treba si nato zvyknut. Minuly vikend som mal Volvo V60 a kufor sa mu zatvoril menej hlucne, nez Octavii, ale hlucnejsie nez Passatu B8. Edited November 29, 2020 by misor1994 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts