Nowo 0 Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Zdravím Vás tu Potřeboval by jsem poradit,pokud by to bylo možné.Vyměnil jsem osvětlení SPZ obyčejné žárovky za LEDky a chtěl jsem je nakodovat. To by nebyl problém, ale já jsem omylem místo 17 označil bit7 v 18.Já že do 18 se neleze, ale už se stalo. A nevím jak to dát zpátky. Už jsem ze zoufalství zkusil vše od 01 až po 9F ale nefungovalo nic tak jak by mělo.Kde dělám chybu??? Mám Superb ll 2014 facelift xenon+ led denní svícení se senzorom a vzadu ledky(originální z výroby) Dalo by se mne nasměrovat jakou cestou se vydat? Quote Link to post Share on other sites
peteRR9 0 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 pozdě, ale snad to pomůže: http://www.thewindinglane.co.uk/images/mk6gti/lights/Byte18.pdf Quote Link to post Share on other sites
pasikb5 0 Posted January 19 Share Posted January 19 ahoj prosím jak jsi vyřešil mám stejný problém potřebuji poradit s byte 18 v jednotce 09 podle toho odkazu se v tom nevyznám moc díky Quote Link to post Share on other sites
Nowo 0 Posted January 20 Author Share Posted January 20 Zatím jsem neměl čas to řešit. Zatím jsem tam dal 85 funguje vše až na to, že vyhazuje zadní mlhovka sporadickou chybu. Pokusím se někde sehnat nové kódy protože z těch co mám nejde žádný. Pokud se ti podaří zjistit jak to má být dříve než mne uvítám když se se mnou o výsledek podělíš Quote Link to post Share on other sites
pasikb5 0 Posted January 21 Share Posted January 21 mám tam taky 85 ale přední blinkry po nastartování blikají rychle , hází chybu zpátečka a mlhovka, když otevřu víko kufru zhasne zadek. dobře když to zjistím napišu. Quote Link to post Share on other sites
Nowo 0 Posted January 21 Author Share Posted January 21 Zkus 1A,1B,1C,1D a 31 Zpětné světlomety zhasnou při otevření pátých dveří Kódování: 09-Centrální elektrika, v bytu 3 zaškrtnout bit 3 byte18-OctaviaSuperb.pdf Quote Link to post Share on other sites
pasikb5 0 Posted January 22 Share Posted January 22 díky zkusím ale píšou tam halogen já mám bixenon a vzadu vše LED. Quote Link to post Share on other sites
Nowo 0 Posted January 22 Author Share Posted January 22 byte18.xlsx Quote Link to post Share on other sites
pasikb5 0 Posted January 31 Share Posted January 31 ahoj byl jsem ve škodovce přehraná komplet 09 podle VIN online a problém je pořád stejný volal jsem i původnímu majiteli a jednotku neměnil je původní má někdo nějaký nápad jak to opravit když ani autorizák neví co s tím ? díky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts