Přejít na obsah

Panoramatické střešní okno.


Martin18

Doporučené příspěvky

Jestli si můžeš vybrat, tak to tam nedávej. Měl sem to na Octavii Combi MKIII a teklo přes to několik měsíců než to "odborně vyřešili". Z mého pohledu to stejně nemá využití. Teď to mám na liftbacku Superba a kromě vyzkoušení jsem to nepoužil, víc jak 40 km/h  se s tím stejně jet nedá když je to otevřené. jaký to děla aerodynamický hluk. Jediné co dělám je, že pravidelně přitahuju roletku protože se posouvá dozadu. Teď jak se ochladí předpokládám že to začne vrzat, lupkat a křupat. 

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panoramu už nikdy! Dokonce bych i připlatil, aby tam nebyla, kdyby náhodou byla v základu!

V létě skleník, v zimě chlad na hlavu. Zatéká, vrže. Pokud je auto starší, tak se to bojíš otevřít, protože nevěříš, jestli se ještě někdy zavře.

A koukat na ty rozdělaný mouchy v té přední síťce nebo na ptačí hovna zespoda je taky lahůdka.

No, ještě to promysli.

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já to mám na dvou našich Superbech a třetím kámošovo a všichni to používáme - ročníky 2015, 2016 i 2017 a nebyl s tím žádný problém, nikam neteče a je to super :-)

 

Jde s tím jet do 100km v poho a při nastevřeném i víc a dovnitř ani nefičí. Bude na to více pohledů, mimo jiné to s bílým lakem vypadá skvěle.

 

Spíš si to vyzkoušej, než se necháš odradit.

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem na sedanu a teď mám na kombíku. Nebyl s tím nikdy problém. Nikdy nezatékalo ani nevrzalo. V servise provádějí vždy čištění/výměnu odtokových hadiček. Na sedanu vypadá lépe zvenku - střecha je z přední strany celá černá. Na kombíku je lepší zážitek zevnitř hlavně pro cestující vzadu, kteří vidí celou prosklenou střechu. Samozřejmě praktické využití to nemá. Je to stejné jako řešit, jaké praktické využití má vlastnit kabriolet :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekonečné téma tyhle prosklené střechy :) Pohledej ve fóru, jsou už tady k tomu diskuze. V principu zjistíš, že jsou 2 skupiny -  jedna to pomlouvá, druhá na tuto možnost nedá dopustit. Mám osobní několikaletou zkušenost ze svého liftbacku. Jako nové po koupi to při přejezdu nerovností vrzalo, v servisu to ale promazali a už s tím nikdy nebyl problém. Lákala mě ta možnost si otevřít střechu nad hlavou a k tomuto účelu je tohle skvělé. Často využívám místo klimy a každý, kdo seděl v mém autě, z toho byl nadšený. Já tím výhledem bavím své děti, aspoň je na chvíli klid, když se koukají na mráčky :)) Btw., v mém dalším autě bude zase.

Editováno: , autor: Robosek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to pro mě praktická věc. Už jsem to tu někde psal, před firmou mám okno v létě vyklopené pořád (ne otevřené dozadu, jen vyklopené nahoru, a teď mě napadla nevýhoda - neumí se samo zavřít, když prší), jinak okno vyklápím skoro před každou jízdou, teplota v interiéru se tím rychleji upraví, celé okno otevírám především ve městě (cukačky v kolonách apod.), nepoužitelné je to jen na dálnici ve vyšších rychlostech a v zimě. Jak to máte vy ostatní? Je někdo, kdo to má a nepoužívá? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tak som bol dnes v autorizovanom servise. Spisali, pofotili. Servisak mi rovno povedal, ze nevie ci to prejde, pretoze autu uz skoncila zaruka pred par mesiacmi.

Ohradil som sa tym, ze toto mi menili pred 11 mesiacmi za novy diel, ktory opat praskol, takze to chcem riesit v ramci zaruky za opravu.

 

Maju mi o par dni zavolat (ked dostanu info ci mozu menit), tak som zvedavy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...