Přejít na obsah

Zásuvka 12V v kufru


pvlcek

Doporučené příspěvky

Prosím, řešil někdo přidání zásuvky do kufru? Mám tam záslepku. Pro letní provoz když jezdím i s lednicí mám dvě možnosti. Za prvé natáhnout prodlužovák od područky zepředu a nějak ho zafixovat, aby mi ho děti neutrhly. Za druhé koupit zásuvku místo záslepky a připojit na pojistkovku. Otázkou pak je kudy a jak natáhnout plusový kabel. Zem předpokládám půjde připojit k plechu u zásuvky, tedy ukostřit. Druhá otázka je na jakou pojistku. Díky za případnou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě aspoň ta přední zásuvkav v Kamiqu  je, ale  se zadní to bývá horší. . Musíme přidat (rozuměj fabrika) "povinné" asistenty a tak osekáme vše co není podstatné a na čem můžeme ušetřit.

Ten plusový kabel by se snad dal natáhnout od té přední zásuvky, ne?  A ta je již určitě napojená  na pojistku a tak by si to ani nemusel dále řešit. Protáhneš to pod středovým tunelem a pod kobercem až do kufru. Tedy tak bych to asi řešil já, ale nejsem autoelektrikář a používám jen obyč. selský rozum, třeba bude mít někdo lepší  a sofistikovanější návrh. 

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ahojte, včera počas Corona prestávky som sa pozrel aj do kufra auta, či tam tá zásuvka na 12V je. A je, teda je iba diera zaslepená s umelohmotným štupľom. Zásuvky net. No toto. Zobral som baterku a po otvorení štupľa /špunt/ som vo vnútri priestoru uvidel tuším 3 káble. Teda asi káble na pripojenie zástrčky sú pripravené len tam dať telo zástrčky resp. poistku. Má s týmto niekto skúsenosť?

Samozrejme hovorím o Kamiqu.

Ďakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Díky @Adarko, zatím jsem se pod záslepku nedíval. Pokud tam jsou připravené kabely i u mne, tak by bylo vyřešíno. Zásuvka se dá koupit a připojení je to nejmenší. Já zatím žiju v tom, že budu muset kabely tahat a nevím kudy. Je na to zima, tak to nechávám na jaro. Nejsem garážový typ. Auto stojí venku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj,taky nemám zásuvku 12V v kufru a první co bylo tak jsem koukal pod to víčko a vede tam svazek kabelů omotaných nějakou hadrovou páskou nebo co to je.Je tam dost málo místa na napíchnutí se na 12 V žílu.Lepší by bylo to protáhnout od stávající zásuvky u loketky jak píše DušanV.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...