Fíkusák Posted May 1 Share Posted May 1 Když je webasto,tak to chápu. Jestli je to z Ali šméčko,které může způsobit požár,možná. Tomas_cz1 je s tím spokojen. Zeptej se na kvalitu,jestli teda už nemá s auta popel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zzzzz Posted May 2 Share Posted May 2 V 30. 4. 2024 na 9:45, Zzzzz napsal: Takže jsem nakonec nevydržel a udělal si radost objednávkou a modul si nechal poslat. Dnes proběhla montáž a je to v pytli. NEFUNGUJE to a chová se to dál, jako by tam žáden mezikus s pamatovátkem nebyl. Díl: tart-Stop paměť VW, Audi, Seat, Škoda 2020- - ssm-vw10 Podrobná kompatibilita • Audi A3 8Y (2020 - ) • SEAT Leon IV (KL) (2020 - ) • Škoda: Octavia IV (2019 - ) • VW Caddy V Gen. (2020 - ) • VW Golf 8 CD (2019 - ) Vhodné pro vozy: Audi A3 2020- (8Y) Seat Leon 2020- (IV) Volkswagen Caddy 2020- (IV) Škoda Octavia 2020- (IV) Mé auto 6-2021 a ani ťuk. Smutně tak budu dál po každém startu klikat a klikat a klikat a ... Takže změna. Dřív, než jsem to stihl vrátit (jako nefunkční) se ten elektrikář, co to dělal ozval s informací od výrobce/dodavatele, že některé modely O4, které ale neumí podle ničeho společného identifikovat, se chovají jinak a aby to "udělátko" udrželo v paměti poslední stav Start-Stopu, je potřeba na konekrorech toho modulu prohodit pozice PIN 16 za 32 a to oboustranně. No a světe a Škodo div se, FUNGUJE TO. 😉 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer Posted May 2 Share Posted May 2 tak to je dobrá zpráva, také mám objednáno a toto je dobré vědět Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premium33 Posted May 10 Share Posted May 10 Ahoj. Já si koupil z číny paměťový modul a zapojil do jednotky 5WA907530J a spokojenost. Octavia IV, 2.0TDI 110kw manual https://www.aliexpress.com/item/1005006625410561.html?srcSns=cz.seznam.email&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60608304013&aff_fcid=1c2b150b0aca4676b607a049e23d9424-1715342043728-05786-_EvMeFH9&tt=MG&aff_fsk=_EvMeFH9&aff_platform=default&sk=_EvMeFH9&aff_trace_key=1c2b150b0aca4676b607a049e23d9424-1715342043728-05786-_EvMeFH9&shareId=60608304013&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=c11ab422466d4d99ad006e1c297fa3cc&afSmartRedirect=y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlenkomk4 Posted May 14 Share Posted May 14 Kupil som to aj ja ale citam ze na niektorych modeloch to nefungovalo dokonca auto znefuncnilo. Ja mam octavia 4 sportline 2024. Nemate niekot skusenost c to funguje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wdog Posted May 14 Share Posted May 14 (edited) Taktéž, koupil jsem modul z Aliexpresu za sedm stovek, na mém autě funguje, vždy při zapnutí zapalování je SS vypnutý, to je krása, lze ho pak na displeji zapnout nebo vypnout. Octavia 4 combi 1.5 TSI manual vyrobená 08-2023. Číslo řídící jednotky (té krabičky) pod volantem jsem měl lehce jiné než je výše uvedené, a nebyla made in CZ, ale rumunská. Na to zapojení to chce spíše menší ruce, nebo mít chapadla chobotnice, ale nějak jsem to dal. Jednotka je přímo pod volantem těsně nad kloubem tyče volantu. Jinak děkuji Tomas_cz1 za publikování tohoto řešení. Edited May 14 by Wdog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlenkomk4 Posted May 15 Share Posted May 15 wdog posli mi pls cislo tej krabicky, cez vikend to pozreim a skusim zalozit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wdog Posted May 16 Share Posted May 16 U mě to je číslo jednotky 5WB907530K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlenkomk4 Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) dakujem pozriem u mna , Je to pod volantom niekde? Ako sa tam najlahsie dostanem? Foto asi nemas co treba dat dolu. Prepac len sa pytam. Edited May 17 by vlenkomk4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
premium33 Posted May 17 Share Posted May 17 Dolů nic nedáváš. Jednotku (krabičku) najdeš nad pedálama. Tak že si pěkně lehneš, hlavu budeš mít u pedálů a záda namasíruješ přes práh 🙂 Ruku jsem ke konektoru dostal jen jednu, tak že docela zábava 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlenkomk4 Posted May 19 Share Posted May 19 Nasiel som mam tuto tiez made in romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlenkomk4 Posted May 23 Share Posted May 23 Takze som to vcera zalozil a nasledne som auto nenastartoval a na diagnostike mi ukazalo 68 chyb a auto neslo nastartovat, tak som to vratil spat a kabel zahodil. Na diagniostike stale vela chyb nejdu ani vymazat nastastie uz na pristrojovke uz je vsetko ok a nesvieti ziadny motor. Auto ide bez problemov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer Posted May 23 Share Posted May 23 já jsem instaloval kabel z Alli minulý týden a zcela bez problémů, za 5 minut hotovo. OIV Scout 2.0 TSI, výroba podzim 2023, jednotka Bosch 5WB907530K (Rumunsko). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodolfo Posted June 28 Share Posted June 28 V 23. 5. 2024 na 9:20, vlenkomk4 napsal: Takze som to vcera zalozil a nasledne som auto nenastartoval a na diagnostike mi ukazalo 68 chyb a auto neslo nastartovat, tak som to vratil spat a kabel zahodil. Na diagniostike stale vela chyb nejdu ani vymazat nastastie uz na pristrojovke uz je vsetko ok a nesvieti ziadny motor. Auto ide bez problemov. U mňa to isté, nešlo ani naštartovať a zobrazilo veľa chýb. OIV 2.0TSI, vyrobené 07/2022 ☹️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Burda Posted June 29 Share Posted June 29 Je tu někdo s manualní převodovkou, komu se ten modul povedlo nainstalovat do gateway? Mega tam překáží spojkový pedál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wdog Posted July 2 Share Posted July 2 Já jsem to dával do auta s manuální převodovkou. Ano, je tam málo místa a dává se to tam blbě. Ale jde to. Chce to rozpojit ten konektor s barevnou pojistkou na jednotce, a pak do něho napojit ten čínský zázrak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Burda Posted July 2 Share Posted July 2 Tak to obdivuju. Já to zkoušel na Golfu 8 a bylo tam místa tak na 2 prsty akorát. Zvládnul bych odpojit ten konektor z gateway, ale už jsem si nebyl jistý, jestli se mi povede zapojit zpět. Přišlo mi, že ani sešlápnutí spojky nevytvořilo dost místa, protože překáží spíš držák toho pedálu a ne samotný pedál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodolfo Posted August 4 Share Posted August 4 V 28. 6. 2024 na 18:48, rodolfo napsal: U mňa to isté, nešlo ani naštartovať a zobrazilo veľa chýb. OIV 2.0TSI, vyrobené 07/2022 ☹️ Ospravedlňujem sa výrobcovi tohto modulu. Mám jednotku 5WA907530L a všetko funguje ako má 😄 Mal som pocit, že som asi nesprávne zapojil modul, zle spojené konektory - je tam fakt zlý prístup. Nacvičil som si zapojenie konektorov na module - oba konektory modulu sa dajú spojiť! A po druhom správnom pokuse už to funguje. @vlenkomk4 - skús to ešte raz, ale dávaj pozor na správne spojenie konektorov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki83 Posted September 25 Share Posted September 25 (edited) Skusal tento kabel z ALI niekto na O4 Facelift ? Niektore hodnotenia dost zle... Edited September 25 by loki83 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Burda Posted September 25 Share Posted September 25 Na faceliftu je jiná gateway jednotka, vyžadující úplně jiný konektor, takže bohužel. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodoB Posted October 1 Share Posted October 1 Myslím, že hodně zde diskutujících, si při objednání kabeláže nepřečte pořádně pokyny na stránkách Aliexpresu. Existují totiž dvě varianty kabeláže, a to pro vozy s mechanickým tlačítkem pro deaktivaci systému start stop a pro vozy pouze s dotykovým ovládáním deaktivace na infotainmentu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts