Přejít na obsah

Sekání Admundsenu


Doporučené příspěvky

Zdar,

Lidi jsem zas jen já s takovým problémem nebo už to někdo řešil nebo tímhle problémem taky trpí? 

Jde o to, že po nastartování auta naběhne uvítání řidiče to mi nějak nevadí, ale abych 5x musel odkliknout aby mě to pustilo dál to mi pije krev, dále po zapojení telefonu čekám na android auto, protože jezdím se Spotify a tady přichází fáze kdy fakt řvu, protože abych za 20min jízdu do Ostravy musel 2x restartovat rádio jednou telefon pak mi stejně najede zpráva že služba je nedostupná to prostě nedám v dnešní době při dnešní technice bych čekal že to pošlape.

Nicméně tohle není to hlavní. Problém je ten, že klikání v samotném menu ať už na ikonky nebo mezi tlačítky je prostě děsné a to v tom že to je otázka několika vteřin než se něco stane a na několik pokusů a to si myslím že při jízdě ve městě v provozu je špatně aby jsem třetinu času strávil čekáním a hlídáním rádia jestli už konečně jsem se dostal z menu do nastavení. 

Třešničkou na dortu je když chci po rádiu nějaký z těchto úkonů tak prostě vypne, tma černá obrazovka a nebudu se s tebou bavit než se resetuju. Mám to nějakým takovým způsobem sdělit pánovi v servisu? Vysměje se mi nebo mě umlčí větou počkejte si na update? Auto mám rok a další rok fakt čekat nehodlám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to robilo problémy pred aktulizáciou asi pre mesiacom to skončilo.Tvári sa to ako rovnako ako to aj bolo čo sa týka verzie ale určite sa to zmenilo lebo už nemusím reštarovať radio lebo zamrzlo alebo prestala hrať hudba.Aj keď raz mi to ešte spravilo ale to som musel aj auto vypnúť. Inak doporučujem ozaj prejst na inú značku telefóna ja toto nepoznám cez Iphone.Hudbu počúvam online cez internet ale iTunes teda po novom Hudba a všetko šlape ako má. Skús používať Lauru na prepínanie rádia alebo navigáciu a na nastavenie je to tlačítko dole pod rádiom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Telefonem si nemyslím že to je, premiovka od Samsungu by měla šlapat stejně jako iPhone.

Laura je mi na nic místo rádia mám spotify aisto navigace Waze .... Ale když už jsme u Laury je furt stejně hloupá? Protože jsem v autosalonu v tv viděl jak řekl Lauro je mi zima a ona mu přitopila. Byla to sice Scala ale to by mělo být všude stejné ? Jak je to u vás?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Ahojte, chcem poinformovať okrem Kamiqačov aj ostatných, ktorí majú spoločné problémy s Infotaimentom. Môj Kamiq, ročný, mal problém s naštartovaním rádia po odstavení auta a jeho opätovnom naštartovaní, teda toho rádia . Zvuk neišiel, logo reproduktora bolo preškrtnuté. Je pravdou, že toto sa stalo asi 10 krát za rok. Písal som o tom tu v inej téme. K tomuto sa asi pred mesiacom pridal náhly reset tabletu, výpadok zvuku a znovunaštartovanie. Preto som to nahlásil servisu a včera mi toto riešili asi novým softvérom. Teraz je tam nainštalované - Hardvér H12, Softvér :0278 a databáza rádia 1.30.24

Bohužiaľ, po prejdení asi 15 km sa objavila hláška na displeji  pred vodičom - strata signálu SOS a zelenú letku na strope vystriedala červená. Teda pravdepodobne je problém s núdzovým volaním. Chcem sa teda popýtať, či niekto zo Škodovkárov mal podobný problém s tou stratou núdzového volania? Do servisu som to hlásil, zatiaľ sa takto dotazujem. Ďakujem za informáciu.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Adarko Už ho mám taky, ale na Scale. SOS zatím OK, ale ze servisu jsem najel jen cca 12 km. Až zítra mě čeká delší cesta. Ale zeptám se: Neozývá se během jízdy sem tam zvuk jako když se spouští Siri? I po odpojení CarPlaye se mi to sem tam z repráků ozvalo a fakt nevím co to může spouštět :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, toto nie, tieto veci je  ťažko identifikovať. Určite to vie odborník, čo ja nie som. Stalo sa mi /iná vec/ na bývalom Suzuki a trvalo rok pokiaľ sa ozval odborník nad odborníkov. Tu v tých škodovkách a to určite viete je neustály problém so softom čo je naozaj nepríjemné. A skutoční odborníci na toto majú dosť práce na fušky . V servisoch to asi dobre nezvládajú , teda ako napríklad u mňa, že po nahratí nového softu sa objaví ďalšia závada s tým SOS. Je ale pravdou, že po nahratí sa sytém spustí hneď /pred tým to trvalo aj pol minúty a mal som z toho nervy/ nakoľko si vypínam tie sprostosti ,aby ma to nemotalo po ceste a tak.    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, i keď neviem koho , píšem teda pre info. Posledný problém vyše, bola hláška na prístrojovke - nefunguje sos vyhľadajte servis. Hore nesvietila zelená letka, ale svietila červená a v budíku bola výstraha sos. Po nasunutí auta do servisu Škoda -dnes, mi volali, že je poškodená riadiaca jednotka, objednávajú novú. Možno ešte reakcia na inom mieste fóra - všetko je v záruke a teda zadarmo. Polemika bola, ako by to bolo po dvoch rokoch - dtto auto je 5 rokov v záruke.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 28. 7. 2021 na 17:56, Michal T. napsal:

@Adarko A ta závada svítila opakovaně, nebo se objevila pouze jednou? A druhý dotaz - funguje vám v menu "Uživatel" možnost synchronizace profilu, nebo to skončí hláškou "Služba je momentálně nedostupná"?

 

Dnes som bol zistiť stav ako sa pýtaš. Teda odpoveď je takáto.

Prvá hláška - Naposledy synchronizované: Nie je synchronizované. Synchronizovať.

Po kliknutí synchronizovať.

Funkcia práve nie je k dispozícii.

To je všetko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Cestoval som do Chorvátska infotajment išiel pekne a všetko ako má aj tam kde sme boli. Pri ceste späť sa všetko pokazilo. Sekalo sa to a za každým reštartovalo.takto to robilo cca 15 až 2O minút celú cestu domov. Samozrejme tým pádom aj navigácia. Nešlo ani to obyčajné rádio. Po príchode domov som išiel rovno do servisu, kde mi povedali,že MIB3 je skrátka hotová katastrofa . MB nemá dobrý soft teda dobre vyladený a aj ten čo mám nie je finálny, že sa stále na ňom pracuje. Tak budem testovať ako to pôjde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...