Přejít na obsah

SIII - jake mate pojistovny pro povinne rucenni a havarijko


mr.p

Doporučené příspěvky

Tak i ja trochu ozivim tema. Vek 33,je to moje asi 7me auto a od 19ti mam na sebe pojistene minimalne 2 auta, poslednich 6 let 7 let 3 auta. Sup 2,0 140KW kousel od Ovy. Mam poprve CPP, muj pojistovak me vzdy tlacil do csob, koop, ceska atd... Ale tentokrat rekl, ze i ta CPP je v pohode. Max plneni vseho a spoluucast 5000kc. Platim rocne cca 16 000Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, však proti gustu.. My zase nemáme ani tak problém s Directem.. Děláme tam tahače a návěsy, roční pojistné za jeden návěs + tahač je přes 100k Kč to, co jinde vychází klidně 360k Kč. A to máš jednu soupravu.. Tak jdou trochu jinak na ruku, není to o ničem jiném, než o vztazích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, co je na odkaze, nemám na to teď čas. Pojistěn požár na zkrat nemáš, protože toto je výňatek ze VPP HVP a ty mít jiné nebudeš 👍

 

Já už zkušenost s požárem mám. Možná jste zaregistrovali, jak před pár měsíci chytl MB E u servisu v Praze, tak to byl čerstvý dovoz z DE. A chytlo to u servisu na parkovišti a hořící auto poškodilo i auta, která stála vedle. Proč? Porucha na el. vedení na webastu 👍 určitě na internetu budou fotky.

A byl to můj věrný klient 🥂

 

Tím ti jen chci říct, že nikdy nevíš. Škody jsou nahodilé a kolikrát by ses divil, co lidi hlásí. Jako pojišťovák sjednat klientovi na to Éčko HVP a toto se stat.. zkrátka si to nemůžu dovolit, že to Tobě jako klientovi nevadí, je věc druhá (i kdyz tomu moc nevěřím) 😊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...